Câmp fără număr pe pânza numerotată? Ce este de făcut?

Programul pe care îl utilizăm pentru producerea șabloanelor pentru pictura pe numere are din păcate câteva limitări. Printre acestea se numără faptul că nu recunoaște grosimea liniilor tipărite pe pânză.

Liniile care delimitează câmpurile sunt de regulă „suficient de groase” pentru a le separa. Din nefericire, uneori poate apărea problema ca două linii să se atingă și ca programul să creadă că este totuși spațiu între ele (așa cum poți vedea în ilustrația 2). În exemplul de mai jos, acest spațiu poate părea un câmp care nu a fost numerotat.

 

Cum poți corecta câmpurile nenumerotate?

1. Încearcă să rezolvi problema orientându-te după simularea care îți arată cum va fi tabloul final, pe care am inclus-o în setul de pictură.

2. Linia care delimitează cele două câmpuri este mai subțire decât alte linii de pe pânză (vezi ilustrația 1)? Pur și simplu ignor-o și prefă-te că nu e acolo.

3. Trimite-ne un mesaj pe orice canal de comunicare preferi (e-mail, Facebook, WhatsApp) și suntem bucuroși să te ajutăm să rezolvi acest inconvenient.

 

Ilustrația 1: Câmp nenumerotat

 

 

Ilustrația 2: linii separatoare reale între câmpuri, desenate de programul nostru, cu o grosime suficientă.

 

Ne străduim constant să îmbunătățim programul folosit pentru fabricarea șabloanelor de picturi pe numere. Te rugăm să mai ai puțină răbdare cu noi până când vom reuși să remediem și astfel de inconveniențe minore. Îți mulțumim pentru încrederea acordată!