7 ocazii când să oferi în dar un tablou pe numere

Cu toții știm ce greu e să găsești rapid cadoul ideal pentru cineva drag. Când suntem în criză de timp, parcă ne dispar toate ideile. Dacă știi că persoana căreia îi este destinat cadoul are înclinații artistice, pictura pe numere e un cadou autentic care impresionează. Nu e nevoie de experiență într-ale pictatului sau de vreo tehnică dificilă, doar de pasiune și dragoste pentru creat. Mai mult, un tablou pe numere e perfect pentru orice vârstă și încântă adulții și copiii deopotrivă.

Picturi pe numere pentru copii

Mai toți copii sunt înnebuniți să creeze și au nevoie de susținerea ta pentru dezvoltarea aptitudinilor artistice. Fiind atât de simplu de realizat, pictura pe numere este o joacă de copii (la propriu), așa că de ce să nu îți surprinzi micuții cu o activitate distractivă, care să le stimuleze atenția și capacitatea de concentrare? În galeria noastră găsești modele potrivite pentru copii de toate vârstele, de la motive mai simple, până la picturi complexe.

Cele mai îndrăgite modele sunt cele cu animale, precum cățeluși, pisici sau cai, dar și personajele de basm sau filme pentru copii sunt tare îndrăgite.

Tablourile pe numere sunt un cadou potrivit pentru orice ocazie. În decursul anului sunt câteva zile importante când îți dorești să îi dăruiești copilului tău ceva care să îi facă plăcere, precum:

  • Crăciunul
  • Ziua de naștere
  • O sărbătoare importantă pentru familia voastră
  • Ziua copilului
  • Serbarea de sfârșit de an școlar
  • Și multe altele.

Pictează-ți propria poză pe numere

Pictura pe numere cu siguranță că nu este o activitate doar pentru copii. Cu toții avem nevoie să ne stimulăm creativitatea, iar pictura pe numere este ocazia excelentă să ne punem spiritul creator la încercare. Pe lângă motivele speciale destinate copiilor, găsești în galeria noastră tablouri mai sofisticate, reprezentând orașe din lume, personaje faimoase, semnele zodiacale și multe alte categorii.

Dacă îți dorești totuși un tablou unic, pe care să i-l oferi în dar cuiva drag, trimite-ne fotografia preferată și noi îți realizăm un set de pictat pe numere în baza ei. Poți alege orice fotografie îți place, iar noi o transformăm într-un șablon și o transpunem pe pânza de pictat. Rezultatul este o operă de artă unică, 100% originală.

Un tablou pe numere după propria fotografie este un cadou extraordinar pentru cupluri.

Jumătatea ta va fi mai mult decât încântată să primească așa un cadou din suflet. De ce să nu îi oferi chiar un tablou după o poză cu voi doi, pe care să îl pictați împreună?

Dacă se apropie aniversarea voastră, acum este momentul să cauți poza preferată și să ne-o trimiți, iar noi ne ocupăm de restul detaliilor.

Pictează pe numere după o poză

Un tablou pe numere după o poză proprie este un cadou grozav pentru oricine își serbează ziua de naștere. Mergi la sigur cu un astfel de dar, fie că este vorba despre partenerul de cuplu, un membru al familiei, un prieten sau o colegă de lucru. Dacă îi cunoști gusturile persoanei căreia îi este destinat cadoul, găsești în galeria noastră sute de motive pe placul tuturor.

Însă dacă preferi ceva original, cumpără un tablou realizat după o poză dragă persoanei căreia vrei să îi faci o bucurie.

Idei de cadouri de zi cu zi

Totuși, nu e nevoie să fie o ocazie specială ca să îi spui cuiva drag cât de mult înseamnă pentru tine dăruindu-i ceva frumos. De ce să nu bucuri persoana dragă și într-o zi oarecare? Oferă-i când simți tu o pânză pe numere pe care să o picteze chiar ea. Nu este nevoie de talent la pictură sau experiență, doar răbdare și curiozitate. Câmpurile numerotate te ghidează pas cu pas, pentru ca rezultatul final să fie wow. Cu fiecare câmp pictat, tabloul începe să capete contur și pe măsură ce avansezi, crește motivația de a-ți vedea creația finalizată.

Pictura pe numere e un hobby creativ ușor de deprins pentru oricine și oferă o clipă de liniște mult așteptată de la stresul vieții de zi cu zi. La final, nu doar că te alegi cu un tablou ca de la un pictor cu experiență, dar și întregul proces până la finalizarea picturii e atât de captivant și relaxant, încât trebuie să te avertizăm că este foarte probabil să nu te oprești la un singur tablou.