Produse cu poza ta

Cele mai bine vândute produse

4 articole în total

vlastni-p
Memoria noastră e limitată și, uneori, amintirile despre cele mai frumoase momente din viață se estompează mai repede decât ne-am dori. Însă atunci când avem în față un tablou pictat după o fotografie personală, cu un moment drag nouă, amintirile prind viață și ne aduc multă bucurie în suflet. Agățat pe perete, tabloul ne va face să retrăim momentele speciale de fiecare dată când îl privim.
 
De data aceasta, uită de motivele deja disponibile în galeria noastră și pornește în explorarea propriilor motive, după cele mai frumoase amintiri din trecutul tău. Nu trebuie decât să îți alegi amintirea preferată și dacă vrei să o transformi într-o pictură pe numere sau într-un goblen cu diamante. Încarcă fotografia aleasă și vei primi curând setul de pictură comandat, creat special pentru tine după un motiv original, bazat pe fotografia ta.
 

Oferă în dar un tablou după propria fotografie

Vrei să le oferi celor mai importanți oameni din viața ta un cadou unic și personalizat, care să îi lase fără cuvinte atunci când îl deschid? Surprinde-i cu o pictură realizată după o poză proprie. Le poți dărui fie tabloul finalizat, pictat de tine, fie setul de la noi pentru a putea picta chiar ei. Ba chiar, dacă alegi a doua variantă le vei oferi două cadouri într-unul: pe lângă faptul că își pot decora casa cu tabloul de îndată ce îl termină, au ocazia și să își elibereze energia creativă printr-o activitate distractivă și relaxantă în timpul liber.
 
Așadar, ce ți-ar plăcea mai mult?