Goblenuri cu diamante cu poza ta

Cele mai bine vândute produse

Diamantové malování - Vydiamantuj si svoji fotku (Expedice Standard (odeslání nejpozději do 15 dní), Rámování Bez rámu (pouze plátno), Velikost 60x80cm)
de la 199,90 lei până la –2 %
 (–2 %)
de la 199,90 lei
1 articole în total

Transformă-ți cele mai frumoase amintiri într-un tablou compus din sute de ștrasuri!

Goblen cu diamante - după poza ta

picteazapoza.ro este locul în care oricine poate deveni artist, indiferent dacă nu ai mai încercat niciodată o activitate care îți solicită creativitatea. Cu goblenul cu diamante oricine este capabil să realizeze o adevărată operă de artă! Nu trebuie decât să îți alegi o fotografie dintr-o vacanță, un selfie, un portret cu animalul de companie sau orice alt motiv îți surâde. Trimite-ne fotografia aleasă și noi îți creem un goblen doar pentru tine, prevăzut cu un șablon pe care să realizezi propriul mozaic compus din ștrasuri micuțe, care strălucesc frumos la lumină. De asemenea, goblenurile cu diamante sunt cadoul ideal pentru orice ocazie, fie că alegi să îi dăruiești cuiva drag goblenul finalizat, fie că îi oferi în dar setul primit de la noi ca să meșterească singur.

Goblen cu diamante pe numere

Încearcă și tu și convinge-te singur cât de distractiv este să lucrezi la un goblen cu diamante pe numere. E de ajuns să iei stiloul special în mână, să aplici câteva ștrasuri și să vezi cum goblenul începe să capete contur cu fiecare mărgeluță-diamant. O astfel de activitate creativă te ajută să te relaxezi, îți îmbunătățește capacitatea de concentrare, îți stimulează creativitatea și te face să uiți de micile neplăceri din viața de zi cu zi. În plus, dacă alegi să comanzi pânza montată pe un cadru din lemn, îți poți agăța opera de artă direct pe perete după ce ești gata. Așa obții la final un obiect decorativ unic, realizat chiar de tine!