Picturi pe numere cu poza ta

Cele mai bine vândute produse

1 articole în total

Transformă-ți cele mai frumoase amintiri într-un tablou pictat chiar de mâna ta!

Picturi pe numere: tablou pe numere după propria poză

Cu pictura pe numere oricine se poate transforma peste noapte într-un adevărat artist. Nu contează dacă nu ai mai pus niciodată mâna pe o pensulă sau consideri că nu ai talent la pictură. Nu trebuie decât să îți alegi o fotografie dintr-o vacanță, un selfie, un portret cu animalul de companie sau orice alt motiv îți face cu ochiul. Trimite-ne fotografia aleasă, iar noi îți creem un șablon unic, doar pentru tine, care să te ajute să pictezi cel mai frumos tablou, exact așa cum ți l-ai imaginat. Tablourile noastre sunt de asemenea și cadoul perfect pentru cineva drag pentru orice ocazie.

Pictează pe numere!

Încearcă și tu și convinge-te singur cât de plăcută este pictura pe o pânză numerotată. Lucrând la tablou, te relaxezi, îți îmbunătățești capacitatea de concentrare, îți stimulezi creativitatea și uiți de micile neplăceri din viața de zi cu zi. Și dacă vezi că îți place atât de mult să pictezi pe numere, poți încerca să realizezi un tablou după o poză proprie și prin tehnica goblenului cu diamante sau a picturii monocromatice cu puncte! La noi găsești atât pictură pe numere cu șasiu, cât și fără cadru (doar pânza rulată).

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare