Poza ta din punctulețe

Cele mai bine vândute produse

vymalujsisam 1
 
de la 95,90 lei
1 articole în total

Transformă-ți cele mai frumoase amintiri într-o pictură cu puncte, realizată chiar de tine

Pictură cu puncte - după poza ta

Nu prea ai avut ocazia până acum să încerci activități creative în timpul liber? Aici pe picteazapoza.ro nu contează dacă ai mai realizat vreodată vreun tablou sau dacă ai talent la desen. Tehnica punctării o să te ghideze pas cu pas spre realizarea unui tablou minimalist, după o fotografie aleasă de tine. Nu trebuie decât să te decizi ce poză ai vrea să folosești drept model și să ne-o trimiți. Noi creăm un șablon după poza trimisă te tine, care să te ajute să te orientezi și să realizezi singur un tablou cu puncte. Pe pânza de la noi vei regăsi mii de punctulețe și cerculețe de diferite mărimi, care trebuie umplute cu ajutorul cariocii în culoarea aleasă de tine, care este și ea inclusă în set. Așadar, nu ai nevoie decât de chef de desenat, pentru că restul este o joacă de copii. Îți garantăm că senzația de satisfacție atunci când vezi tabloul cum se conturează cu fiecare punctuleț este de nedescris. Pictura cu puncte mai este și un cadou minunat pentru cei dragi, indiferent dacă alegi un motiv deja disponibil în galeria noastră sau un tablou cu puncte după o poză proprie.

Tehnica punctării

Convinge-te și tu cât de ușor de stăpânit este această tehnică. Când lucrezi la un tablou cu puncte, îți poți elibera mintea complet de toate gândurile și te concentrezi doar pe ritmul colorării punctulețelor: punct - cerc - punct -punct. Îți garantăm că te vei relaxa complet, îți vei îmbunătăți capacitatea de concentrare și, dacă optezi pentru varianta cu pânza montată pe un cadru din lemn, îți poți agăța direct tabloul pe perete de îndată ce îl finalizezi. La final, ai în fața ta un obiect decorativ original, minimalist, făcut cu mâna ta. Oricine îți va trece pragul va fi absolut impresionat!

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare