Despre noi

Immerse yourself in the world of creation
ECHIPA DIN SPATELE PICTEAZĂ POZA
Ca și alte companii grozave, și noi am început să ne scriem povestea în confortul propriei sufragerii. Deși la început eram temători, am ieșit victorioși din sărbătorile de iarnă. Călătoria noastră a luat startul în 2018, când am început să comercializăm tablouri pe numere. De atunci și până astăzi, am parcurs o cale lungă și continuăm să creștem în fiecare zi.
Immerse yourself in the world of creation
După ce sufrageria noastră din Vinohrady, un cartier al orașului Praga, devenise neîncăpătoare, ne-am mutat într-un mic atelier. La scurt timp după, am construit o fabrică uriașă în Čakovice, în nordul capitalei cehe, unde ne fabricăm toate produsele. Sursa noastră de inspirație în tot acest timp ați fost voi, clienții noștri, care ne motivați să dăm tot ce e mai bun din noi! Nu doar că ați cumpărat de la noi mii de picturi pe numere, dar v-ați arătat curioși și de produse noi, precum mărgelele de călcat, picturile cu puncte și goblenurile cu diamante. Călătoria nu se oprește însă aici. Avem pentru voi și mai multe suprize pe viitor.
Immerse yourself in the world of creation
Deja ne-ați lăsat peste 400 de recenzii, cu un scor mediu de 4,9, lucru de care suntem deosebit de mândri. Mai presus de orice, știm că apreciați viteza noastră de producție, livrarea rapidă, abordarea călduroasă în comunicare și calitatea înaltă a produselor noastre. Voi, clienții noștri fericiți, sunteți cei care ne motivează să fim tot mai buni. Iar pentru asta vă mulțumim din suflet!
Echipa Picteazapoza.ro