Despre noi

Ca multe alte povești de succes, și a noastră a început într-o sufragerie. Aveam mari emoții înainte de primele comenzi de Crăciun, dar în cele din urmă am intrat în noul an cu victorie. Au trecut deja patru ani de când am vândut primul tablou pe numere și în tot acest timp am crescut tot mai mult.

Mai întâi, ne-am mutat din sufragerie într-un mic atelier, iar anul trecut ne-am organizat centrul de producție într-o fabrică mare din Praga. Punem la fel de mult suflet și pasiune ca în prima zi, însă voi sunteți cei care ne motivați zi de zi să ne facem treaba bine. Ați comandat deja mii de tablouri de la noi – nu doar picturi pe numere, ci și produse noi precum goblenurile cu diamante sau picturile cu puncte.

Ne-ați lăsat pest 400 de recenzii și un scor mediu de 4,9 din 5, de care suntem tare mândri. Apreciați livrarea rapidă, comunicarea personală și calitatea produselor. Satisfacția voastră este cea mai mare motivație a noastră și ne dă putere să creștem în fiecare zi! Vă mulțumim din suflet!

Cu drag, Echipa PicteazăPoza.ro.