Termene și condiții

Termene și condiții

Produsul: Noi suntem vânzătorul și producătorul seturilor de picturi pe numere. Toate seturile sunt fabricate de noi în Cehia, țară membră a Uniunii Europene. Nu distribuim produse fabricate în China, așa cum este adesea cazul pe piață (din păcate).

Vânzătorul: Entitatea noastră juridică este Honkee s.r.o., o companie înregistrată în Cehia, cu codul unic de identificare (CUI) 08080321. Ne supunem Codului Comercial al Republicii Cehe (membră a Uniunii Europene), mai precis Legii 89/2021 din Codul Civil Ceh.

Adresa noastră este: Ceskobrodska 65, 190 11 Praga 9, Cehia.

Oricând dorești să iei legătura cu noi, poți folosi adresa de e-mail info@picteazapoza.ro.

Contractul de vânzare-cumpărare: Tu ești cumpărătorul și plătești prețul produselor selectate. Finalizând o comandă pe pagina noastră web, te declari de acord cu aceste Termene și Condiții și, totodată, închei cu noi un contract de vânzare-cumpărare.

Plata: Acceptăm doar plăți online efectuate cu oricare dintre cardurile de la principalii furnizori de servicii de plată.

Livrarea: Îți livrăm produsele utilizând serviciul de coletărie selectat de tine în timpul comenzii. Nu percepem alte costuri suplimentare decât cele menționate la confirmarea comenzii.

Facturarea: Îți punem la dispoziție factura pentru produsele achiziționate de îndată ce le înmânăm firmei de curierat.

Tu ești proprietarul fotografiei pe care ne-o trimiți și, prin urmare, te faci responsabil pentru orice încălcare a drepturilor de autor ale unei părți terțe. Noi funcționăm în principiu ca o tipografie. Tipărim orice dorești tu să tipărim.

 

POLITICA DE RETUR

Dacă nu primești comanda, îți vom trimite încă o dată produsul comandat sau îți virăm banii înapoi, în funcție de preferințe.

Dacă nu ești mulțumit de produs sau dacă acesta prezintă defecțiuni, scrie-ne un mesaj în care să descrii problema, la care să adaugi câteva fotografii pentru ca echipa noastră să poată înțelege mai bine despre ce e vorba. Noi promitem să rezolvăm problema cât putem de bine pentru ca tu să fii mulțumit și să rămâi în continuare clientul nostru.

Ne poți trimite mesajul tău la adresa de e-mailinfo@picteazapoza.ro.

Dacă dorești să returnezi un produs nedorit, trimite coletul la adresa Honkee s.r.o, Ceskobrodska 65, 190 11 Praga 9 (număr de telefon +420 723 111 975).

 

Alte Termene și Condiții:

Stipulările din prezentele Termene și Condiții sunt parte a contractului de vânzare-cumpărare.

Vânzătorului îi este permisă modificarea prezentelor Termene și Condiții, însă stipulările valabile în momentul în care cumpărătorul a efectuat comanda rămân valabile până la final.

Pagina noastră web conține descrieri de produse și prețurile acestora. Prețurile sunt valabile atâta timp cât sunt menționate pe pagina noastră web.

 

Suntem plătitori de TVA.

Prețurile menționate pe site-ul nostru sunt prețurile finale, care includ deja TVA. Nu există niciun fel de costuri ascunse.

Pornim de la premisa că datele de contact pe care le-ai furnizat în timpul plasării comenzii sunt corecte.

Vei primi întotdeauna o confirmare a comenzii printr-un e-mail automat de îndată ce o plasezi.

După caz, vânzătorul îi poate cere clientului să mai confirme o dată comanda sau să își dea acordul în privința formatului grafic.

În calitate de cumpărător, ești de acord ca prezentul contract de vânzare-cumpărare să se execute la distanță și în format electronic.

Dacă în cazul unui produs se aplică mai multe oferte, ofertele respective nu pot fi combinate.

Ești de acord că nu este posibilă anularea contractului de vânzare-cumpărare în cazul în care produsul comandat a fost fabricat pe baza fotografiei tale.