Avantajele noastre pentru clienții fideli

Suntem nespus de bucuroși să vedem cât de mult îți plac tablourile noastre creative, pe care le producem cum mult drag și pasiune pentru tine. Și mai tare ne bucurăm atunci când vedem că te reîntorci în magazinul nostru online și comanzi din nou, cu regularitate, produsele tale preferate.

Din acest motiv, am lansat un program pentru clienții noștri fideli, care îți oferă o serie de beneficii față de clienții obișnuiți. Programul include reduceri atrăgătoare la seturile de pictură pe numere, de goblen cu diamante, de picturi cu puncte, de mărgele de călcat și la toate ustensilele și accesoriile. Cu cât cumperi mai mult de la noi, cu atât mai mare este reducerea pe care o primești.

 

Cum participi la programul nostru pentru clienți fideli?

Dacă v-ați înregistrat deja în magazinul nostru online, faceți parte automat din programul nostru de fidelizare. Sumele vor fi deduse automat din coșul dvs. înainte de cumpărare, conform următorului tabel de reduceri.

 

Comanzi pentru prima oară?

  1. Înregistrează-te aici sau autentifică-te (butonul din dreapta sus).
  2. Înainte de a plasa comanda, verifică dacă te-ai autentificat pe site.
  3. Dacă ai efectuat cel puțin o comandă, reducerile se aplică automat la comenzile viitoare. 
  4. Pentru a vedea reducerile care se aplică în cazul comenzilor tale, verifică secțiunea „Reducerile mele” din contul tău de utilizator.


 

Nu te-ai înregistrat când ai efectuat prima comandă la noi?

Nicio problemă! Te poți înregistra foarte ușor aici, introducând adresa de e-mail pe care ai folosit-o la comenzile anterioare. Toate comenzile din trecut vor fi adăugate automat în contul pe care tocmai l-ai creat.

Bonusuri pentru clienții fideli

Și avantajele nu se opresc aici! Cu fiecare achiziție, primești credite pentru comenzile viitoare. Pentru fiecare 50 LEI cheltuiți în magazinul nostru online, îți oferim 1 credit în valoare de 1 LEU, pe care îl poți folosi la comenzile viitoare. De exemplu, dacă plasezi o comandă de 150 RON, ți se adaugă automat în cont 3 credite (în valoare de 3 RON), pe care le poți folosi ca să beneficiezi de reducere la următoarea ta comandă în magazinul nostru online.

Creditele se adaugă automat în contul tău de îndată ce s-a efectuat plata comenzii și sunt valabile 365 de zile.

                                

    

 

      

                    

 

 

 

 

În plus, mai primești credite automat în următoarele situații:

 

 

Cum pot să economisesc și mai mult?

Profită de avantaje combinând programul nostru pentru clienți fideli, sistemul de credite și REDUCERILE la comenzi mari! Dacă te autentifici și plasezi o comandă în magazinul nostru online, iar produsele comandate depășesc o anumită cantitate, o să vezi o reducere semnificativă care se aplică în coșul de cumpărături.

Aceste reduceri se aplică la toate produsele din gama noastră și nu expiră niciodată.

 

Vă mulțumim tuturor pentru susținerea de până acum! Suntem nespus de bucuroși că împărtășiți cu noi creațiile voastre și suntem nerăbdători să vedem și mai multe!

Cu ♥ din Praga, Cehia.