Tipuri de cadru pentru tablou

Mulți clienți își pun întrebarea dacă să comande un tablou cu pictură pe numere cu sau fără cadru. Iar în cazul opțiunii pânzei montate pe cadru, clienții noștri au de ales între diferite tipuri de cadruri. Așa apare întrebarea: ce cadru să aleg? Dacă nici tu nu te poți decide, ai venit la locul potrivit. Citește mai departe pentru a afla ce tipuri de cadre oferim, pentru a lua cea mai potrivită alegere pentru tine.

Ținând cont că la PicteazaPoza fabricăm seturile de pictură în fabrica proprie din Cehia, livrarea este mai puțin costisitoare și mai fiabilă decât în cazul produselor fabricate pe alte continente. Asta ne permite să îți oferim tablouri cu cadru la prețuri prietenoase.

TABLOURI MONTATE PE CADRU

Pentru ca ție să îți fie cât mai ușor să te bucuri de tabloul finalizat de tine, îți oferim diferite tipuri de montaj pentru pânze. Ai de ales între pânza montată pe un cadru invizibil din lemn sau lipită de plăci din diferite materiale. Cu atâtea opțiuni, cu siguranță că va fi floare la ureche nu doar să creezi tabloul, ci și să îl explui de îndată ce termin, agățându-l de perete sau poziținonându-l pe un raft.

Citește mai departe pentru a afla care opțiune ți se potrivește mai bine.

 

Montat pe un cadru invizibil

Dacă te decizi pentru această variantă, îți trimitem pânza montată pe un cadru de lemn. În funcție de dimensiunile tabloului ales, pânza ajunge la tine fie sub formă pătrată, fie sub formă dreptunghiulară.

Folosim un cadru invizibil special, care are rolul unui suport funcțional pentru tabloul tău. Îl numim invizibil pentru că este ascuns sub pânză și este vizibil doar de pe verso. Așadar, nu este un detaliu de decor, ci un element funcțional, care nu doar că te ajută pe tine să pictezi mai ușor, ci are și utilitate de îndată ce ai terminat tabloul, pentru că îl poți agăța direct pe perete.

1600x1200_PBN_varianta_S_RÁMEM

 

Montat pe un cadru rotund 

Crezi că un tablou rotund s-ar potrivi mai bine la tine în sufragerie? Nicio problemă! Îți putem monta tabloul ales și pe un cadru rotund și, bineînțeles, vom modifica și motivul ales pentru a se potrivi. Cadrul rotund este o altă formă de cadru invizibil, care poate fi văzut doar de pe verso. Nu are rol de decor, ci mai degrabă funcțional, pentru ca tu să poți să îți agăți tabloul pe perete la final.

Îți oferim cadre rotunde cu diametre de 50 cm sau 80 cm.

 

1600x1200_PBN_varianta_NA_KULATÉM_RÁMU

Montat pe placă de lemn

Nu mai ai loc pe perete, dar rafturile îți sunt goale? Atunci versiunea de pânză montată pe o placă de lemn va fi cu siguranță preferata ta! Când termini tabloul, nu e nevoie să verifici în sertar dacă mai ai cuie prin casă; pur și simplu găsești un loc unde poți sprijini tabloul de perete. Placa de lemn subțire este deosebit de utilă pentru pictat pentru că susține bine pânza de dedesubt. La final, tabloul tău va fi piesa de rezistență în orice încăpere din casa ta.

Suporturile noastre de lemn pentru birou sunt deosebit de practice și te ajută să îți expui cu ușurință tabloul, fără să îți faci griji că o să cadă.

 

1600x1200_PBN_varianta_NA_DŘEVĚNÉ_DESCE

 

Montat pe placă de plastic

Are aceleași beneficii ca și placa de lemn. Te ajută să lucrezi la tablou cu mai multă ușurință și îl poți expune după ce îl finalizezi. Cum ți se pare această versiune de culoare alb imaculat?

1600x1200_PBN_varianta_NA_PLASTOVÉ_DESCE

 

TABLOURI FĂRĂ CADRU

Aceasta reprezintă opțiunea de bază, mai ieftină, însă clienții își imaginează altceva. Pe piața picturilor pe numere, s-a încetățenit ideea că „fără cadru” înseamnă că primești doar pânza, rulată ca un covor.

Asta se explică prin faptul că astfel de pânze numerotate se fabricau la începuturi doar în China și nu era rentabil să trimiți pe distanțe așa de lungi pânze montate pe cadru de lemn. Ar fi fost prea greu, pachetul ar fi fost prea mare și ar fi fost mult prea dificil să livrezi produsul intact și să îl protejezi de deteriorări în timpul transportului. Așadar, picturile pe numere se vând adesea fără ramă, la fel ca niște postere.

Totuși, ținând cont că picturile pe numere de la noi sunt produse direct în Uniunea Europeană, în Cehia, transportul este mai ieftin și mai sigur. Pe PicteazaPoza.ro îți putem oferi și opțiunea de a comanda tabloul în versiune montată pe cadru de lemn.

Drept urmare, la PicteazaPoza.ro, găsești atât picturi pe numere, cât și goblenuri cu diamante și picturi cu puncte montate pe cadru de lemn.

Noi îți recomandăm să alegi această opțiune. În plus, considerăm că e de la sine înțeles să nu percepem nicio taxă suplimentară pentru faptul că îți montăm pânza pe cadru, spre deosebire de alți furnizori.

 

1600x1200_PBN_varianta_BEZ_RÁMU

 

La PicteazaPoza.ro, considerăm că este obligația noastră să nu percepem costuri suplimentare pentru montarea pânzei pe cadru.