Actualizare 3 decembrie 2021: confirmăm că avem în continuare suficiente capacități să producem și să livrăm toate comenzile pentru ca tu să le primești la timp de Crăciun!

Tablou cu sau fără ramă?

Mulți clienți își pun întrebarea dacă să comande un tablou cu pictură pe numere cu sau fără ramă. Ai și tu această dilemă? Citește mai jos și află care este diferența între un tablou cu ramă și cel fără ramă și alege varianta care ți se potrivește mai bine!

Tabloul cu pictură pe numere FĂRĂ RAMĂ

Aceasta reprezintă opțiunea de bază, mai ieftină, însă clienții își imaginează altceva. Pe piața picturilor pe numere, s-a încetățenit ideea că „fără ramă” înseamnă că primești doar pânza, rulată ca un covor.

Asta se explică prin faptul că astfel de pânze numerotate se fabricau la începuturi doar în China și nu era rentabil să trimiți pe distanțe așa de lungi pânze întinse pe rame de lemn. Ar fi fost prea greu, pachetul ar fi fost prea mare și ar fi fost mult prea dificil să livrezi produsul intact și să îl protejezi de la deteriorări în timpul transportului. Așadar, picturile pe numere se vând adesea fără ramă, la fel ca niște postere.

Totuși, ținând cont că pânzele de la picteazapoza.ro sunt produse direct în Uniunea Europeană, în Cehia, transportul este mai ieftin și mai sigur. Pe picteazapoza.ro îți putem oferi și opțiunea de a comanda tabloul în versiune înrămată.

 

Tabloul cu pictură pe numere CU RAMĂ

Dacă te decizi pentru această variantă, îți trimitem pânza numerotată întinsă pe o ramă de lemn. Rama invizibilă pe care o folosim noi este o ramă specială, care are rolul unui suport funcțional pentru tabloul tău. O numim invizibilă pentru că este ascunsă sub pânză și este vizibilă doar de pe verso. Așadar, nu este un detaliu de decor, ci un instrument practic, care nu doar că te ajută pe tine să pictezi mai ușor, ci are și utilitate de îndată ce ai terminat tabloul pentru că îl poți agăța direct pe perete.

 

Încă nu ești hotărât ce versiune să comanzi? Aruncă o privire peste ilustrațiile de mai jos:

FĂRĂ RAMĂ = DOAR PÂNZA

 

CU RAMĂ = PÂNZĂ ÎNTINSĂ PE O RAMĂ DE LEMN

Noi cei de la picteazapoza.ro credem că este de la sine înțeles că nu percepem costuri suplimentare pentru montarea pânzei pe o ramă de lemn, așa cum fac alți furnizori.