Numărul de nuanțe contează

colours

Știi cum să recunoști o pictură pe numere de calitate? Un indicator de încredere îl reprezintă numărul de culori din paletă. Acesta îți arată câte nuanțe din imaginea originală au fost recunoscute și transpuse în simularea de design. Cu cât numărul nuanțelor este mai mare, cu atât pictura ta va fi mai aproape de fotografia originală și, implicit, de realitate. Vrei să surprinzi momentele din viața ta cât mai fidel pe pânza numerotată? Citește mai jos și află de ce seturile noastre de picturi pe numere sunt cele mai bune de pe piață. 

 

DISPUNEM DE O PALETĂ CU 700 DE CULORI – de 3 ori mai multe decât produsele asemănătoare

Pentru tine, asta înseamnă o garanție că tabloul pictat de tine va fi cât se poate de fidel fotografiei originale datorită tehnologiei noastre ce ne permite să surprindem și cele mai fine nuanțe. Când am început să producem pânze pentru pictura pe numere, lucram cu o paletă restrânsă de 250 de culori. Am observat însă rapid că nu putem crea picturi pe numere la o calitate care să ne mulțumească folosind doar 250 de culori. Poate că la o primă vedere, 250 pare să fie un număr suficient, însă din experiență noi știm cu siguranță că nu se pot crea tablouri de calitate folosind o paletă atât de limitată. În special la o pictură pe numere dimensiuni mari, o paletă limitată de culori face tabloul să pară mai puțin realist și detaliile mai puțin vizibile.

Numărul de culori din paletă diferă în funcție de nuanțele pe care le putem crea, însă niciodată nu folosim mai puțin de 700 de culori diferite.

De cele mai multe ori, folosim un număr de trei ori mai mare de culori decât alte produse similare de pe piață. Iar diferența este sesizabilă încă de la prima vedere. Comandă chiar astăzi un set de pictură pe numere și convinge-te singur!

 

O paletă amplă de culori garantează cele mai bune rezultate în materie de picturi pe numere. 

PRODUCĂTOR DIN UNIUNEA EUROPEANĂ

Noi cei de la picteazapoza.ro știm ce înseamnă lucrul bine făcut și nu ne bazăm pe furnizori din afara spațiului european. Ne-am dezvoltat singuri programul care ne ajută să transformăm imaginile în șabloane pentru pictura pe numere și tot noi suntem cei care producem culorile acrilice necesare pentru picturile pe numere. Nu copiem motivele altora pentru seturile de pictură pe numere disponibile la noi pe website, ci creăm noi propriile noastre motive unice. picteazapoza.ro este un produs unic pe piața europeană, fabricat în UE, la un nivel înalt de calitate.

 

 

Pe picteazapoza.ro găsești sute de motive pentru viitoarele tale tablouri.

 

De ce este atât de important? În general, piața de picturi pe numere din Europa se bazează pe două tipuri de furnizori de astfel de produse, pe care le achiziționează și le vând mai departe clienților:

1. Produse fabricate în China

Producătorii chinezi includ de regulă aproximativ 500 de culori în paletele lor. Pânzele sunt de o calitate decentă, dar se vând de cele mai multe ori fără ramă și primești pânza rulată, ceea ce îți îngreunează ulterior munca. Ținând cont că produsele sunt trimise din China, principalul dezavantaj pentru clientul din Europa este timpul de livrare foarte lung. În perioadele în care cererea de picturi pe numere crește foarte mult, precum în perioada sărbătorilor de iarnă sau în preajma Anului Nou Chinezesc în februarie, timpul de livrare crește substanțial, ajungând chiar la peste 40 de zile de așteptare. Un alt obstacol în achiziționarea acestor produse este noua lege aprobată în iulie 2021, care obligă la plata TVA-ului pe produsele livrate din China, ceea ce implică formalități anevoioase.

SFATUL NOSTRU: Vrei să știi cum să îți dai seama că un magazin online vinde produse din China? Un indiciu este faptul că magazinul respectiv nu îți oferă posibilitatea de a crea propriile tablouri cu poze personale, care să îți fie livrate în decursul a doar 14 zile.

2. Produse fabricate în Letonia

În acest caz este vorba despre o franciză a unei companii letono-ruse. Principalul dezavantaj al acestui produs este paleta de culori foarte limitată, de doar 243 de nuanțe. Un alt dezavantaj al picturilor pe numere produse de franciza din Letonia îl reprezintă faptul că probabil că încă alte câteva zeci sau sute de oameni au pictat același tablou ca și tine. Cu alte cuvinte, nu ai posibilitatea să creezi opere originale.

SFATUL NOSTRU: Vrei să știi cum să îți dai seama că tabloul este fabricat de franciza letono-rusă? Tuturor imaginilor le este atribuit un cod format dintr-o literă și o cifră, de exemplu J1, W2, P3 etc.

 

CREĂM SINGURI ȘABLOANELE PENTRU PICTURA PE NUMERE

Dacă vrei să pictezi un tablou creat după o fotografie proprie, îți trimitem simularea de design pentru ca tu să o aprobi înainte ca noi să expediem produsul. Așa poți să vezi cum va arăta tabloul de îndată ce l-ai terminat de pictat cu mâna ta. Realizăm simulările de design după fotografiile pe care ni le trimiți, ceea ce îți garantează o experiență individuală, pe gusturile tale. Dacă nu ești mulțumit cu simularea de design, ai posibilitatea să ne trimiți o altă fotografie în locul celei inițiale, iar noi vom realiza o simulare nouă complet gratuit. Pentru noi, fiecare client este deosebit de important și ne dăm străduința să satisfacem orice dorință. 

Mulțumită simulării de design de la noi, vei ști cum va arăta tabloul tău de îndată ce vei termina de pictat.

 

CALITATE TIPOGRAFICĂ ÎNALTĂ

Știi cum se măsoară calitatea tipografică? Cu ajutorul unității DPI - dots per inch (pixeli pe inch într-o imagine), cu alte cuvinte prin numărul de pixeli pe un rând cu lungimea de 2,54 cm. Revistele și majoritatea producătorilor de picturi pe numere tipăresc la calitatea 300 DPI. Însă noi credem că se poate și mai bine și suntem de părere că un număr înalt de pixeli e o condiție de bază ca tu să fii cu adevărat mulțumit de tabloul pictat de tine. De aceea pregătim toate imaginile de tipărit la calitatea de 600 DPI.

Ce înseamna asta pentru tine? Înseamnă că pânzele nostre conțin mai multe detalii și sunt mai fidele realității decât alte produse similare de pe piață. Chiar și cele mai mici câmpuri numerotate sunt perfect vizibile mulțumită calității tipografice înalte. Derulează mai jos pentru a vedea o comparație între un produs asemănător de pe piață și pânza de la picteazapoza.ro și convinge-te singur:

 

 

1) Pânză numerotată de la un alt producător de picturi pe numere

 

 

2) Pânza numerotată de la picteazapoza.ro

 

ANALIZĂM CULORILE CU UN SPECTROFOTOMETRU

Înainte de a produce pânza numerotată, utilizăm un spectrofotometru pentru a analiza culorile din fotografia originală. Ținând cont că folosim o paletă atât de largă de culori, acest proces ne ajută să evităm mai târziu nepotrivirile de nuanțe între simularea de design și tabloul final, pentru ca tu să fii 100% mulțumit de cum o să arate opera ta de artă.

 

Ce spun clienții noștri despre seturile noastre de pictură pe numere? Citește mai jos pentru a afla părerea celor care au cumpărat deja produsul:

„Chiar nu trebuie să îți faci griji că nu o să te descurci, e ca o joacă de copii. Eu unul mi-am ales o poză cu iarbă pe fundal și am de pictat cu zece nuanțe de verde diferite. Da, e nevoie de răbdare, graba strică treaba la pictura pe numere. E bine și să aștepți să se usuce culorile aplicate anterior înainte să continui pictura. Dar e bine de știut și că orice greșeluță e reparabilă. La final, rezultatul merită 100% tot efortul!”

„Comunicare, promptitudine și procesare comandă excelente."

„Culori incredibile!”

„Deja sunt la al doilea tablou realizat după fotografia mea și sunt tare entuziasmată. Am ajuns dependentă de pictura pe numere și după fiecare tablou finalizat sunt nerăbdătoare să îmi mai cumpăr unul!”

„Imagine frumoasă și mult suflet pus în fabricarea setului de pictură. Abia așteptăm să vedem rezultatele.”

„Comunicare promptă, echipă profesionistă și multe sfaturi bune date din timp legate de selecția pozei potrivite.”

„Încă nu am început să lucrez la tablou, dar îmi dau seama din șablon că o să iasă grozav!”

„Fotografia pe care am trimis-o inițial nu avea calitatea necesară pentru un tablou și am fost sfătuit cu multă răbdare și bunăvoință cum să aleg o poză mai bună. Mi s-a trimis o simulare de design abia după ce poza trimisă a fost suficient de bună pentru un astfel de proces și mi s-a cerut aprobarea înainte de a o trimite la tipărit. Am primit între timp coletul, sunt foarte mulțumit de calitatea pânzei și abia aștept să văd ce reacție va avea persoana căreia vreau să îi dăruiesc tabloul final.”

„Sunt tare mulțumită de achiziție. Înainte să cumpăr, mi s-au dat toate informațiile necesare și am fost bucuroasă să văd cât de săritoare și prietenoasă e echipa de la picteazapoza.ro. Am fost încântată de la prima simulare de design pe care am primit-o și sunt convinsă că nu va fi ultima oară când comand de la ei de pe site.”

„Imaginea m-a surprins plăcut, sunt convinsă că tabloul va ieși ca o fotografie.”

„Recomand cu multă căldură produsele de la picteazapoza.ro. Mi-aș dori să existe mai multe magazine online așa faine ca acesta.”