Activități creative pentru copii în zilele răcoroase de toamnă

Uneori este o adevărată provocare să găsești ocupații de timp liber în casă într-un anotimp ca toamna, în care vremea nu este întotdeauna foarte prietenoasă. Însă o activitate care implică arta s-ar putea dovedi hobby-ul perfect pentru tine și copiii tăi în perioada rece a anului. Dacă arunci o privire în magazinul nostru online, vei descoperi o mulțime de tehnici care să te inspire să creezi opere de artă originale și personalizate.

Cum să te distrezi acasă

Din păcate, știm cu toții că odată cu venirea toamnei, ne așteaptă multe zile în care vremea nu e tocmai prielnică pentru activități în aer liber. Astfel, devine o provocare să le ocupi timpul celor mici într-un fel în care să îi distreze și să contribuie la dezvoltarea lor în același timp. Noi îți venim în ajutor și îți punem la dispoziție diferite proiecte artistice, printre care micuții tăi cu siguranță că vor găsi ceva pe plac. Partea cea mai bună este că la final se aleg cu propria operă de artă, creată cu mânuțele lor, ca un adevărat artist.

 

Picturi pe numere

Pictura pe numere este ideală pentru copiii de toate vârstele pentru că presupune o modalitate de lucru foarte simplă. Aruncă o privire în galeria noastră, de unde poți alege motive precum animale, personaje de basm preferate, dar și modele mai tradiționale, precum flori sau peisaje din natură. În funcție de vârsta și îndemânarea copiilor tăi, ai nenumărate opțiuni din care să alegi tabloul potrivit. Îți oferim atât tematici simple, cât și motive mai complexe, care îi vor ține pe cei mici ocupați și le vor captiva atenția. Mai mult, pictura pe numere stimulează creativitatea și dibăcia copiilor, însă au tot timpul siguranța că tabloul final va fi o reușită datorită pânzei șablonate care îi ghidează pe tot parcursul procesului.

 

Tablou personalizat

Însă nu te da bătut dacă nu ai reușit să găsești ceva potrivit în galerie. Dacă cel mic își dorește mult un tablou cu un anumit motiv, ne poți trimite fotografia, iar noi îți fabricăm un set de pictură pe numere personalizat în baza acesteia. Mai mult, nu trebuie să îți faci griji că trebuie să mai cumperi și ustensile pe lângă tablou. Setul de pictură pe numere conține tot ce ai nevoie: culori acrilice într-o cantitate mai mare decât cea necesară, un set de pensule de diferite mărimi și o pânză prevăzută cu șablonul motivului ales. Ai tot ce îți trebuie ca să te poți apuca imediat de pictat, la cel mai mic preț posibil.

 

Goblen cu diamante

Pictura pe numere este o activitate îndrăgită de copiii mici și mari, însă la noi găsești și alte tipuri de activități creative în care să îți implici copiii, iar una dintre acestea este goblenul cu diamante. Acesta presupune aplicarea unor mici ștrasuri multicolore pe o pânză adezivă prevăzută cu șablonul modelului ales de tine. Ai nevoie de un pic mai multă răbdare, însă din experiență, știm că lucrul la un goblen cu diamante atrage atenția copiilor ca un magnet, le îmbunătățește capacitatea de concentrare, dexteritatea și le stimulează imaginația.

Cum să alegi un motiv pentru tablou

Avem nenumărate motive care să îl captiveze pe micuțul tău, inclusiv personaje de basm, din regatul animalelor, peisaje și multe altele. La fel ca și în cazul altor proiecte din magazinul nostru online, ai o selecție impresionantă de motive din care să alegi ceva potrivit pentru vârsta și interesele copiilor tăi. Găsești la noi modele simple, ideale pentru copiii mici, dar și tablouri mai complexe, la care e nevoie de o porție generoasă de atenție și răbdare.

Activități creative acasă

Dacă ai crezut că am epuizat toate proiectele artistice de pe PicteazaPoza.ro, ei bine, află că am ajuns abia la jumătate. Îți oferim și ingenioasele picturi cu puncte, care sunt o tehnică simplă dar de mare efect prin care umpli puncte și cerculețe de diferite mărimi cu o cariocă fină. Nici că se putea mai simplu, iar la final cei mici o să fie încântați să vadă cum se dezvăluie motivul ales din numeroase puncte monocrome. Mai găsești la noi și mărgele de călcat, un proiect creativ tot mai popular în întreaga lume. Modelele disponibile sunt numeroase, pentru ca tu să îți găsești ceva pe plac!

Cei mici se vor distra cu siguranță meșterind cu orele la mărgeluțele de călcat sau la orice alt proiect își doresc, iar tu poți fi liniștită că le ocupi timpul cu o activitate plăcută, relaxantă dar și stimulantă pentru dezvoltarea lor armonioasă, totul în confortul propriei case. Nu trebuie decât să alegi ceva care să le placă și să vă relaxați împreună, uitând de grijile de peste zi.