Ce motive de picturi pe numere să aleg pentru copiii mei?

Copiilor le plac mult activitățile creative care le permit să se exprime în voie. Pictura pe numere este o modalitate excelentă de a-i familiariza pe copii cu pictura și de a-i face să se simtă ca niște mici artiști în cel mai simplu și distractiv mod cu putință. Pentru început, recomandarea noastră este să alegi motive simple și tablouri de dimensiuni mai mici.

Vei vedea că, în doar câteva clipe, micuții tăi se vor îndrăgosti de pictura pe numere. De îndată ce primul tablou este gata, te poți reîntoarce oricând în galeria noastră. Avem sute de motive din care să alegi.

Picturi pe numere cu Războiul Stelelor

La început, cel mai bine alegi motive pe care copiii le cunosc deja și le îndrăgesc, pentru a le stârni curiozitatea. Din acest motiv, supereroii din filmele preferate sunt o alegere grozavă. Fetițele și băiețeii de toate vârstele adoră filmele clasice cu supereroi, iar Războiul Stelelor este un exemplu perfect. Universul Star Wars oferă nenumărate motive atrăgătoare pentru pictura pe numere pentru copii.

Astfel, copilul tău poate recrea cu mânuța lui propriul Cavaler al Furtunii sau un Baby Yoda drăgălaș pe pânza numerotată. Mulțumită acesteia, e o adevărată joacă de copii pentru oricine să realizeze un tablou profesionist, asemenea unui adevărat pictor. E atât de simplu, încât nu trebuie să înveți nicio regulă complicată sau teorie; nu trebuie decât să pictezi câmpurile numerotate în culoarea corespunzătoare și să vezi cum, cu fiecare câmp, tabloul începe să se contureze ușor, ușor în fața ochilor voștri.

Picturi pe numere cu Harry Potter

Dacă micuțul tău nu este pasionat de bătălii intergalactice și filme SF, mai sunt o mulțime de alte filme și romane din care să alegi un motiv care să îl atragă. În galeria noastră găsești picturi pe numere inspirate de celebra serie Harry Potter pentru fanii scenariilor fantastice și ai magiei. Eroul principal al seriei de filme Harry Potter este un personaj îndrăgit de copii și adulți deopotrivă, prin urmare o sursă de inspirație cu care nu poți da greș. Îți punem la dispoziție diferite motive inspirate de Harry Potter, mai simple și mai complexe. Astfel, poți adapta nivelul de dificultate al tabloului în funcție de experiența copilului.

Picturi pe numere – Cai

Animalele sunt o altă categorie de motive pentru picturile pe numere, iubite atât de fetițe, cât și de băieței. Pe primele locuri în topul preferințelor se situează caii, animale pe care copiii pur și simplu le adoră. La noi găsești atât tablouri mai ușoare, înfățișând caii drept personaje de desene animate, cât și tablouri pentru avansați, care surprind caii realist, în toată splendoarea lor. La final, tabloul cu un cal drept element principal va fi un obiect decorativ original și deosebit pentru camera copiilor.

Picturi pe numere cu lupi

Alte animale fascinante pentru cei mici sunt lupii. Simbol al sălbăticiei, lupii sunt un motiv îndrăgit pentru tablourile pe numere. Noi îți oferim modele înfățișând lupi în natură, în habitatul lor natural, dar și lupi în scenarii de basm, în postura de creaturi mistice. Poți alege între tablouri realiste cu lupi sau picturi mai abstracte, care combină diferite culori în scenarii fantastice. Lupii sunt o sursă grozavă de inspirație pentru picturile pe numere, în special în combinație cu alte elemente de basm, precum luna, universul sau diferite amulete.

Picturi pe numere cu lei

Și dacă tot suntem în regatul animal, nu am putea să nu îl menționăm și pe regele animalelor, leul. Această creatură magnifică fascinează nu doar copiii, ci și adulții, motiv pentru care îl regăsim ca element principal în multe tablouri. Pentru cei mici, poți alege motive jucăușe, precum leul ca personaj de desene animate sau versiuni mai abstracte și mai ușor de realizat pentru cei mici.

Pictură pe numere pentru băieți

Dacă băiețelul tău este atras de pictură, un tablou pe numere este punctul perfect de unde să înceapă să își dezvolte creativitatea. Noi cei de la PicteazaPoza.ro îți punem la dispoziție o gamă largă de modele perfecte pentru băieți, precum supereroii favoriți, animale, activități sportive, mașini sau motociclete. În galeria noastră poți fi sigur că vei găsi un tablou pe numere pentru băieți care să îl captiveze și să îl inspire pe cel mic.

Însă nu ne oprim aici. Dacă vrei un tablou unic, cu un motiv preferat de băiețelul tău, ai posibilitatea să încarci fotografia dorită, iar noi îți vom pregăti un kit de pictură pe numere pe baza acesteia.

Tablourile sunt fără doar și poate cel mai impresionant obiect decorativ. Arta sensibilizează, iar emoțiile sunt cu atât mai puternice atunci când tabloul este realizat chiar de noi. Dacă îți dorești ca micuții tăi să își dezvolte creativitatea și capacitatea de concentrare într-un mod distractiv și jucăuș, pictura pe numere este activitatea de timp liber ideală.