Cum să alegi cele mai bune motive de tablouri pentru dormitor

Tablourile se numără printre cele mai îndrăgite obiecte de decor, capabile să ofere o notă personală oricărei încăperi. Dormitorul este camera dedicată odihnei și liniștii, astfel că motivele tablourilor alese trebuie să transmită acest lucru. Încearcă pictura pe numere pentru a crea chiar tu un tablou unic, care să îți decoreze dormitorul. Noi te ajutăm și îți punem la dispoziție o galerie cu o mulțime de motive din care să alegi.

Picturi pe numere cu flori

Florile sunt un motiv subtil și prezent în nenumărate tablouri celebre. Fiecare specie e unică și ne reamintește de frumusețea și pacea naturii prin culorile ei fermecătoare. Un tablou cu flori în dormitor creează o atmosferă liniștitoare, care te ajută să reduci stresul și să te pregătești de odihnă.

În cazul picturilor pe numere, florile sunt un motiv accesibil oricui, indiferent de experiență. Fie că te decizi pentru un tablou cu un buchet, o singură floare sau un motiv abstract fascinant, inspirat de frumusețea florilor, decizia îți aparține. Ai atâtea motive din care să alegi, încât suntem siguri că îți vei găsi un kit pictură pe numere pe plac, care să se potrivească bine cu restul obiectelor din dormitorul tău.

În plus, pictura este distractivă și cu toții știm cât de benefice sunt activitățile creative pentru menținerea echilibrului mental.

Picturi pe numere cu animale

Animalele sunt un alt motiv foarte îndrăgit. În galeria noastră găsești multe opțiuni din care poți alege. Te tentează picturile abstracte, înfățișând animale în culori puternice, sau mai degrabă imaginile realiste cu animalele tale preferate? Picturile simple care înfățișează animale în natură sunt un motiv excelent pentru oaza ta de liniște din dormitor.

Pe de altă parte, tablourile în culori tari atrag privirile și sunt o piesă de rezistență excelentă pentru dormitorul unei minți îndrăznețe.

Deși la prima vedere pot părea un motiv complex, animalele se pretează foarte bine și dacă ești începător într-ale picturii. Îndrăznește să alegi motivul care îți stimulează cel mai mult creativitatea și creează un obiect decorativ unic pentru dormitorul tău.

Picturi pe numere cu Paris

Florile, animalele sau peisajele naturale nu te atrag prea tare? Poate ești fan peisaje urbane, înfățișând orașe celebre din întreaga lume. Poți alege din nenumărate motive, printre care și destinații și monumente celebre din patrimoniul natural și cultural UNESCO. Îți recomandăm motivele romantice din orașele noastre preferate Paris, Bryggen din Norvegia sau Praga.

Pe lângă peisaje din diferite orașe, îți oferim tablouri și cu monumente și atracții celebre, precum Colosseumul, Acropolele, Piramidele de la Giza și multe altele. Dacă îți place să călătorești, poți aduce pe această cale amintirea celei mai frumoase călătorii direct la tine în dormitor.

Motive abstracte

Tablourile abstracte sunt ideale dacă îți dorești un obiect decorativ neutru, care să îți însenineze diminețile. Acestea ascund adesea o tematică subtilă, însă pot fi și o combinație îndrăzneață de culori tari care trezesc sentimente profunde. În spatele unei picturi abstracte se poate ascunde un animal, un personaj, o floare și multe alte tematici atrăgătoare.

Un motiv abstract se bazează mult pe jocul și intensitatea culorilor, iar asta face din picturile abstracte un obiect decorativ atât de îndrăgit, ideal în orice încăpere.

Cu tablourile potrivite, creezi un ambient mai plăcut în casă, sporind propriul confort și propria stare de bine. În plus, pictura pe numere este o activitate grozavă de timp liber, care relaxează și îți crește capacitatea de concentrare. La final, obții un tablou pictat chiar de mâna ta și un obiect decorativ unic, pe care îl vei îndrăgi.