Cum să alegi cele mai bune motive de tablouri pentru sufragerie

Cei mai mulți dintre noi ne petrecem o bună parte a timpului în care suntem acasă în sufragerie, adeseori împreună cu familia. Tocmai de aceea e foarte important să ne simțim comod în această încăpere. Obiectele decorative sunt un mod excelent să înfrumusețăm orice spațiu, iar tablourile stau la loc de cinste în rândul lor. Cu tablourile pe numere, poți să pictezi chiar tu propriul tablou și să îți decorezi sufrageria cu un obiect de artă unic, care îți poartă amprenta.

Picturi pe numere pe cadru

Când pânza este fixată pe un cadru de lemn, pictura pe numere devine și mai simplă. Primești de la noi setul complet, care include o pânză prevăzută cu șablonul motivului ales de tine, un set de pensule și culorile acrilice necesare pentru tablou. În plus, îți montăm pânza pe un cadru de lemn ca să poți picta și mai ușor.

Când termini tabloul, nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să îl agăți direct pe perete. Dacă preferi totuși să montezi tu pânza pe un cadru sau să o înrămezi, ai în meniu opțiunea să primești pânza rulată, fără cadru. Însă pentru începători într-ale picturii și artiști cu experiență deopotrivă, pictura pe o pânză montată pe cadru e cea mai practică opțiune.

Picturi pe numere cu orașe

Se poate dovedi foarte greu să alegi un tablou potrivit pentru propria sufragerie. Chiar dacă încăperea este deja mobilată, nu e ușor deloc să alegi un tablou pe numere care să se încadreze în decor. Noi îți oferim o galerie cu motive foarte variate de picturi pe numere, așa că nu trebuie să îți faci griji că nu vei găsi ceva pe placul tău.

Una dintre categoriile cele mai populare pentru picturile pe numere sunt orașele. Ai de ales între scene și monumente celebre din orașe europene precum Paris sau Londra sau destinații mai exotice, precum orașul thailandez Ayutthaya, Templul Senso-ji, Taj Mahalul și multe, multe altele. Dacă ești fani picturi pe numere religioase, poate te încântă chiar o statuie a lui Buddha sau o moschee celebră.

Fiecare tablou are propriile sale detalii unice, care evocă o multitudine de emoții în orice privitor. Un răsărit de soare din orașul preferat sau o panoramă surprinsă cu multă iscusință pot deveni piesa de rezistență din sufrageria ta.

Picturi pe numere abstracte

Dacă ești în căutare de ceva unic, vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău în categoria Abstract din galeria noastră. Unul dintre cele mai elegante motive pentru tablourile pe numere este arta abstractă. Aceste picturi utilizează culori puternice pentru a forma un șablon sau un design, uneori ascuns la prima vedere, precum animale, flori sau chiar și oameni. Tablourile pe numere abstracte, în care accentul cade pe culoare și contrast, sunt un obiect decorativ ușor de integrat în orice încăpere, indiferent de stilul în care este mobilată.

Cel mai bun lucru la tablourile cu motive abstracte este că se pot mula pe orice gusturi și preferințe. Când alegi un motiv abstract, urmează-ți întotdeauna instinctul, deoarece culorile influențează mult starea de spirit și felul în care te simți într-o încăpere.

Picturi pe numere cu natură

Tablourile sunt o modalitate perfectă de a te reconecta cu natura, chiar și în momentele în care stai acasă pe canapea. Natura este o excelentă sursă de inspirație și echilibru, care o să îți ofere o stare de bine, chiar de dinainte de a începe să pictezi.

Te atrage verdele pădurii, un râu croindu-și drum printre munți sau un peisaj primăvăratic? În galeria noastră ai de unde alege, de la tablouri simple înfățișând copaci sau fructe, la peisaje spectaculoase din destinații îndrăgite. Natura e fermecătoare și îți oferă nenumărate ocazii să o surprinzi într-o pictură pe numere.

Când alegi un motiv pentru picturile pe numere, nu este nicio regulă anume de urmat. Cel mai simplu alegi cu inima imaginea care îți delectează privirea. Odată finalizat și agățat pe perete, tabloul creat de tine te va bucura și îți va îmbunătăți starea de spirit în fiecare zi.