Goblenuri cu diamante: o activitate distractivă pentru copii

Goblenurile cu diamante sunt activitatea de timp liber perfectă chiar și pentru cei mai tineri membri ai familiei. Este un mod creativ și deloc complicat prin care să țineți copiii ocupați pe o perioadă lungă de timp. Iar partea cea mai bună este că la final vor obține o adevărată operă de artă, realizată chiar cu mâinile lor.

Activități de timp liber pentru copii

Odată cu instalarea anotimpului rece, când vremea devine tot mai capricioasă și mohorâtă, e dificil să găsești activități distractive pentru cei mici. În zilele însorite există mai multe opțiuni, precum mersul pe terenul de joacă sau plimbările în natură, însă în zilele geroase sau ploioase dispare această posibilitate.

Activități pentru copii pentru acasă

Nu-i un lucru ușor să găsești mereu activități noi prin care să îi distrezi pe cei mici acasă, mai ales atunci când deja s-au plictisit de toate jocurile, cărțile de colorat și jucăriile disponibile. Însă avem o veste bună pentru tine. Mai sunt și alte opțiuni de petrecere a timpului liber acasă, care nu doar că îi vor distra pe cei mici, dar le vor și stimula creativitatea și capacitatea de concentrare.

Goblenuri cu diamante pentru copii

Dacă tânjești după un moment de liniște, în timp ce copilul tău e ocupat cu ceva atât de captivant încât să îți ofere destul timp să te relaxezi, încearcă goblenurile cu diamante pentru copii. Cu un astfel de set, cei mici pot crea propria lor operă de artă originală de care să fie mândri. Setul cuprinde toate ustensilele de care au nevoie: pânza adezivă pe o parte, prevăzută cu un șablon care să ghideze micuțul artist, un bol pentru diamante, o reprezentare grafică a goblenului finalizat și stiloul special pentru aplicarea mărgeluțelor-diamant. Tot ce au de făcut cei mici este doar să aplice mărgeluțele pe pânza adezivă cu ajutorul stiloului special.

Activități pentru copiii cu ADHD

Uneori, poate fi o adevărată provocare să găsești activitatea potrivită pentru un copil cu ADHD. Avantajul goblenurilor cu diamante este că reprezintă o activitate pe placul tuturor copiilor, chiar și al celor mai mici, hiperactivi, cu deficit de atenție. Aplicarea mărgeluțelor-diamant pe pânză nu este deloc dificilă, îi ține pe cei mici ocupați și le concentrează atenția pe un singur lucru.

Jocuri pentru copiii cu ADHD

Nu e deloc ușor să găsești jocuri interesante pentru copiii cu ADHD. O sugestie este să încerci să te concentrezi pe punctele forte ale copilului, să te distrezi alături de el și să îl susții în dezvoltarea abilităților și aptitudinilor. Prin activități creative, cei mici au șansa să se exprime și să își dezvolte imaginația.

Goblenurile cu diamante sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți și vin la pachet cu multe ore de distracție. Nu trebuie decât să îți alegi motivul preferat - fie din galeria noastră, fie să ne trimiți o fotografie proprie. Dacă alegi să realizezi un goblen după poza preferată, la final vei avea în fața ta un unicat, gata de a fi agățat pe perete și admirat în fiecare zi.