Imortalizează un moment din viața ta pe pânza numerotată sau lasă-te purtat de val cu un motiv abstract

Pictura este o activitate minunată pentru timpul liber, care ne oferă libertatea să fim creativi și să luăm o pauză de la grijile vieții de zi cu zi. Chiar dacă simți că nu ai veleități artistice, asta nu înseamnă că nu merită să încerci să pictezi chiar tu un tablou. Pe picteazapoza.ro, oricine se poate transforma într-un adevărat artist cu ajutorul picturii pe numere. Încearcă și tu și îți garantăm o experiență unică!

Tablouri cu orice motiv îți trece prin minte

Dacă simplul gând să pictezi un tablou de la zero te intimidează, noi suntem aici să te ajutăm printr-o tehnică atât de simplă, cu ajutorul căreia vei putea produce și tu adevărate opere de artă. Poți să alegi fie un motiv din galeria noastră de picturi pe numere, fie să comanzi un tablou realizat după o fotografie de a ta. Primești de la noi o pânză cu numeroase câmpuri numerotate, care să te ghideze în realizarea propriei tale capodopere. Pictând pe numere vei reuși să creezi chiar și tablouri care la prima vedere par extrem de complexe. 

Pictează mai ușor cu o pânză montată pe un cadru

În momentul în care selectezi pânza dorită, ai la dispoziție două opțiuni. Prima este o pânză simplă, pe care o livrăm rulată, ca pe un poster. Cea de-a doua opțiune este o pictură pe numere cu șasiu, pentru ca tu să poți agăța tabloul direct pe perete de îndată ce îl termini. Pictatul pe numere este mult mai ușor atunci când pânza este prevăzută cu un cadru din lemn, pentru că nu trebuie să îți faci griji că marginile se rulează și nu riști să întinezi culorile.

Creează-ți propriul motiv

Dacă nu te atrage pictura pe numere și ai prefera mai degrabă un model abstract, avem sugestia potrivită pentru tine. Nu ai nevoie decât de pânză, culori acrilice și bandă adezivă.

  • Înainte de a începe să pictezi, lipește banda adezivă pe pânză pentru a crea forme geometrice de diferite mărimi.
  • Aplică orice culoare dorești pe pânză, peste câmpurile numerotate.
  • La final, tot ce ai de făcut este să dezlipești banda adezivă și voilà: ai în fața ta un tablou original, cu un motiv abstract, pictat chiar de mâna ta!

Cu pictura pe numere te transformi peste noapte într-un adevărat artist. Alege-ți modelul preferat și privește-l cum prinde viață sub privirea ta!