Încearcă pictura cu puncte pentru creativitate cu o doză de simplitate și șarm

Adori să creezi și ești în căutarea unui nou hobby? Îți poți dezvolta abilitățile artistice și realiza propriile tale tablouri unice cu ajutorul picturilor cu puncte. Poți utiliza această metodă inedită pentru a crea opere de artă unice, care atrag toate privirile.

Metoda punctului

Cu ajutorul tehnicii punctării, oricine poate crea opere de artă fără să fie nevoie de talent la pictură. Singura parte mai complicată este alegerea motivului pentru tablou. Odată ales, primești de la noi o pânză cu modelul selectat de tine, compus din puncte și cerculețe de diferite mărimi. De asemenea, culoarea în care vrei să realizezi tabloul punctat monocromatic rămâne tot la alegerea ta.

În timp ce lucrezi la tablou, nu doar că imaginea ți se va dezvălui punct cu punct în fața ochilor, dar îți vei îmbunătăți și capacitatea de concentrare. Menținându-ți atenția pe tablou, vei uita de neplăcerile de peste zi, în timp ce mai conturezi încă un punct din viitoarea ta operă de artă. Nu trebuie decât să urmezi șablonul și te vei bucura la final de o pictură inedită, realizată chiar cu mâna ta.

Tematici potrivite

Metoda picturii cu puncte e simplă; nu ai nevoie decât de concentrare, o mână dibace și o minte limpede. Tablourile cu puncte îți oferă un moment de răgaz, în care poți să îți pui problemele pe pauză și să te concentrezi doar asupra creației. Acordă-ți puțin timp, folosește-ți imaginația și lasă-ți gândurile să zboare. Concentrează-te doar pe puncte și lasă-le pe ele să te ghideze.

Florile sunt un motiv îndrăgit pentru tablourile cu puncte. Se evidențiază minunat în compoziții monocromatice, permițând nuanțelor să iasă în evidență. Indiferent dacă preferatele tale sunt margaretele sau lalelele, găsești în galeria noastră numeroase motive cu florile care îți plac. De asemenea, animalele, atât în stil tradițional, cât și în stil abstract, se numără printre tematicile preferate din galerie. Cu siguranță că vei găsi un motiv cu animale pe placul tău în rândul zecilor de opțiuni pe care ți le punem la dispoziție.

Tablouri impresionante

La tablourile cu puncte nu ai nevoie nici măcar de instrucțiuni, pentru că este atât de ușor să realizezi unul. Nu trebuie decât să urmărești șablonul de pe pânză și să umpli punctele și cerculețele cu ajutorul cariocii speciale. De îndată ce ai terminat, tabloul cu motivul ales se va dezvălui în toată splendoarea sa, iar punctele se vor contopi pentru a recrea cu fidelitate imaginea ce a servit drept inspirație.

Recreează-ți poza preferată din puncte

Dacă nu știi ce motiv să alegi din galerie, îți propunem o alternativă. Poți comanda un motiv personalizat, bazat pe o poză proprie. Tu alegi ce fotografie vrei să folosești, indiferent că este o poză de familie sau o poză cu animalul tău de companie. Mai mult, tablourile cu puncte sunt și un cadou grozav pentru cei dragi, cărora le poți dărui fie tabloul finalizat, fie setul de pictură cu puncte, pentru a-și pune chiar ei la încercare răbdarea și îndemânarea. Așa că aruncă o privire peste fotografiile tale și alege un motiv care știi că o să îi bucure!

Poți alege o amintire dintr-un moment special pentru voi sau ceva cu însemnătate pentru persoana respectivă. Partea cea mai bună este că nu ai nevoie de niciun instrument special. Setul de la noi include pânza șablonată cu motivul ales și două carioci de diferite grosimi, în culoarea selectată de tine. Doar de atât ai nevoie ca să creezi o operă de artă impresionantă!

Găsești tot ce îți trebuie în setul de pictură cu puncte. Nu mai rămâne decât să iei carioca, să uiți de griji și să dai frâu liber creativității.