Mona Lisa: creează-ți propriul tablou după celebra capodoperă

Mona Lisa cu zâmbetul ei misterios este unul dintre cele mai celebre tablouri din lume. Ne-ai crede pe cuvânt dacă ți-am spune că poți și tu să pictezi o Mona Lisa, cu propriile mâini, fără să ai nevoie de talent la pictură? Ei bine, cu ajutorul picturii pe numere te poți transforma peste noapte în al doilea Leonardo Da Vinci, chiar dacă nu ai mai pus niciodată mâna pe o pensulă. Câmpurile numerotate te vor ghida pas cu pas și la final îi vei lăsa pe toți cu gura căscată.

Muzeul Luvru

Luvrul este unul dintre cele mai vizitate muzee din lume și locul în care sunt păstrate multe dintre marile opere de artă ale lumii. Dacă se întâmplă să petreci o vacanță la Paris, Luvrul este unul dintre locurile care nu trebuie ratate, mai ales dacă vrei să vezi tablouri unice, cu poveste. Amatori de artă din întreaga lume au transformat muzeul Luvru într-un adevărat loc de pelerinaj, unde pot admira opere de artă faimoase, atât pe pânză, cât și sculpturi.

Leonardo Da Vinci

Leonardo Da Vinci, unul dintre marii gânditori și artiști care au lăsat în urmă opere valoroase, este un nume de rezonanță care atrage numeroși vizitatori la muzeul Luvru. Da Vinci a fost un adevărat pionier, lucru reflectat în arta sa presărată cu numeroase simboluri ascunse. Oare tu poți găsi câteva dintre aceste simboluri în opera sa de căpătâi, celebra Mona Lisa? Noi suntem de părere că o astfel de minunăție de tablou nu trebuie să se regăsească doar în muzee, ci și în casele tuturor iubitorilor de artă. Așa că de ce să nu treci la treabă și să pictezi și tu propria ta Mona Lisa de agățat pe peretele din sufragerie?

Portretul Mona Lisei

Acest tablou este atât de valoros, încât în 1911 chiar a fost furat din galeria muzeului Luvru. De îndată ce a fost găsit, a fost scanat cu raze X pentru a se dovedi că este într-adevăr originalul. Cu această ocazie însă a ieșit la iveală un lucru neobișnuit: inițial, adevărata Mona Lisa avea barbă! Însă artistul a pictat ulterior peste, pentru ca barba să nu mai fie vizibilă. Astfel a ajuns să circule zvonul cum că muza acestui tablou a fost amantul bărbos al lui Da Vinci.

Noi îți oferim șansa unică să recreezi acest tablou faimos cu propriile mâini. Însă, spre deosebire de original, fără barbă.

Nu ai nevoie de talent sau să fii pictor cu experiență. Tot ce îți trebuie sunt pânza-șablon și ustensilele incluse într-un kit pictură pe numere.

Picturi pe numere

Pictura pe numere oferă tuturor șansa să se transforme peste noapte în adevărați artiști. Setul primit de la noi include toate culorile acrilice necesare, trei pensule și pânza-șablon prevăzută cu câmpuri numerotate. Mai departe, nu trebuie decât să pictezi câmpurile numerotate în culorile corespunzătoare. Atât și nimic mai mult. În plus, poți selecta mărimea dorită pentru tablou pentru a te asigura că se potrivește în orice încăpere vrei să decorezi cu un obiect original, creat chiar de tine. Mai mult decât atât, în galeria noastră găsești motive cu tablouri celebre, incluzând și faimoasa capodoperă Mona Lisa, care l-ar face chiar și pe Leonardo Da Vinci să fie invidios!

Goblenuri cu diamante

Pe lângă tablourile clasice, îți punem la dispoziție și goblenuri cu mărgeluțe-diamant. În cazul acesta, nu mai ai nevoie de acrilice și pensule, ci doar de răbdare. Primești de la noi o pânză adezivă, prevăzută cu câmpuri cu simboluri, care să te ghideze în aplicarea diamantelor pe pânză cu ajutorul stiloului special inclus în set. Încearcă și tu această activitate creativă și relaxantă și urmărește cum motivul tabloului ți se dezvăluie ștras cu ștras în fața ochilor. Mai mult, tabloul cu diamante strălucește superb la lumină, așa că poți fi sigur că va atrage privirile tuturor celor care îți trec pragul.

Atât picturile pe numere, cât și goblenurile cu diamante sunt impresionante și partea cea mai bună este că nu e nevoie să fii talentat la pictură. Este o activitate distractivă pentru timpul tău liber, care îți dă ocazia să te relaxezi și la final te răsplătește cu o opera de artă originală, creată chiar de tine.