Pictura pe numere vs. goblenul cu diamante vs. pictura cu puncte. Prin ce se diferențiază una de alta?

Activitățile creative ne stimulează intelectual și sunt o activitate deosebit de distractivă pentru timpul liber. La noi ai de ales între tablouri pe numere, goblenuri cu diamante și picturi cu puncte și nenumărate motive destinate atât începătorilor, cât și avansaților aflați la al treilea, patrulea sau chiar al zecelea tablou. Dacă nu te-ai decis care dintre ele îți face mai tare cu ochiul, citește mai departe pentru a afla ce presupun aceste trei tehnici. La final, îți vei putea alege activitatea preferată sau poate te vei decide că vrei să le încerci pe toate trei. Să-i dăm drumul!

Pictura pe numere

Pictura pe numere este ideală pentru oricine vrea să se simtă ca un adevărat pictor. Nu ai nevoie de experiență — produsul e gândit în așa fel încât și un începător poate crea o operă de artă, iar setul de pictură conține toate instrumentele de care ai nevoie. Nu trebuie decât să iei pensula în mână și să te apuci să pictezi.

Cel mai important aspect este dimensiunea pânzei cu șablonul motivului ales. Șablonul este compus din câmpuri delimitate cu linii subțiri, fiecare fiind prevăzut cu un număr. Numărul din câmp corespunde unui număr de pe tuburile de acrilice. Așadar, nu trebuie să înveți nicio tehnică nouă și complicată, doar să te apuci de pictat. Setul include pensule de diferite mărimi, cu ajutorul cărora poți picta și cele mai fine detalii. Ai de ales între pânza simplă, pe care o primești rulată, sau poți alege să ți-o montăm pe un cadru de lemn.

Pânza pe sașiu este opțiunea ideală dacă vrei să îți agăți tabloul pe perete de îndată ce îl finalizezi.

Goblenul cu diamante

O altă activitate creativă pe care o poți alege pentru a te relaxa este goblenul cu diamante. În cazul acesta, nu ai nevoie de pensule sau de culori acrilice, dar rezultatul va fi la fel de spectaculos. Setul conține o pânză cu un șablon format din câmpuri marcate cu simboluri, iar fiecare dintre acestea corespunde unei culori de diamante. Ștrasurile se pot aplica pe pânza șablonată cu ajutorul unui stilou special. Lucrul la goblenul cu diamante este minuțios, deoarece aplicarea pietricelelor strălucitoare poate fi ceva mai dificilă, așadar este o activitate potrivită pentru cei cu mai multă răbdare.

Cu toate acestea, nu este în niciun caz o activitate prea complicată. Cu puțin exercițiu, oricine poate crea un goblen cu diamante. Cu fiecare ștras aplicat, imaginea se conturează din ce în ce mai clar și strălucitor, revelând la final un tablou cu un aspect unic și un obiect decorativ încântător pentru orice încăpere.

Pictura cu puncte

Pictura cu puncte îți va stârni curiozitatea dacă ești în căutarea unei activități creative noi. Ea reprezintă un stil de lucru prin care imaginea finala este creată din diferite puncte și cerculețe mai mari și mai mici. Primești de la noi o pânză tipărită cu aceste cerculețe, pe care tu nu trebuie decât să le umpli cu o cariocă în culoarea aleasă. Pictura cu puncte te ajută să îți îmbunătățești capacitatea de concentrare, pentru că atenția la detalii este deosebit de importantă pentru un rezultat satisfăcător.

Prin pictura cu puncte te poți relaxa și uita ușor de grijile vieții cotidiene. Te va ajuta să te concentrezi pe clipa prezentă și să te bucuri pe măsură ce imaginea ți se dezvălui punct cu punct.

Ce au în comun aceste tehnici?

Deși aceste trei activități creative sunt diferite una de cealaltă, au și multe lucruri în comun. Principala calitate comună este că sunt o modalitate extraordinară de a te relaxa și de a uita de stres. Pentru fiecare dintre ele, poți alege fie un model disponibil în galeria noastră, fie îți poți comanda un set personalizat în baza unei fotografii proprii. Pânza șablonată face lucrul la viitoarea ta operă de artă o adevărată joacă de copii, iar tu te vei simți ca un artist cu drepturi depline.

Așadar, fie că te decizi pentru pictura pe numere, goblenul cu diamante sau pictura cu puncte, noi îți garantăm că te vei relaxa și distra după o zi lungă de lucru. Indiferent de tehnica aleasă, rezultatul va fi întotdeauna impresionant, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

Oricine se poate transforma într-un artist peste noapte cu PicteazaPoza.ro.