Picturi pe numere: imortalizeză-l pe Marlon Brando sau alege-ți orice alt motiv îți surâde

Marlon Brando, celebrul protagonist din Nașul, reprezintă o adevărată muză și sursă de inspirație pentru nenumărați artiști. Lasă-te și tu inspirat de el și creează un tablou original pe baza trilogiei Nașul sau alege-ți oricare alt motiv pe placul tău din galeria noastră.

Nașul

Nașul este un film cult și una din marile capodopere cinematografice ale tuturor timpurilor. Avându-l pe Marlon Brando în rolul legendarului Don Corleone, Nașul este un film reprezentativ pentru genul filmelor cu gangsteri, care a inspirat numeroși alți regizori și artiști.

Filme cu Marlon Brando

Marlon Brando a fost un mare artist, însă pe cât de cunoscut este actorul în întreaga lume, pe atât de puține lucruri se cunosc despre personalitatea lui. A jucat numeroase roluri importante în multe filme renumite, înregistrând primul său succes cinematografic în pelicula „Un tramvai numit dorință”, care a rezultat cu o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal. Ulterior, a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul „Pe chei” și numeroase alte premii.

Picturi pe numere după propria poză

Dacă ai fost întotdeauna fascinat de artă, dar nu ai îndrăznit niciodată să îți pui la încercare veleitățile artistice, îți recomandăm să încerci pictura pe numere. Indiferent dacă ai mai pictat vreodată ceva sau nu, această activitate e atât de simplă, distractivă și relaxantă încât îți garantăm că te vei îndrăgosti instant. Nu ai nevoie nici de talent, nici să stăpânești vreo tehnică dificilă; tot ce ai de făcut este să pictezi câmpurile numerotate în culorile corespunzătoare și să uiți de micile neplăceri din viața de zi cu zi. Dacă îți surâde ideea pictatului pe numere, află că la noi ai posibilitatea fie să alegi un motiv interesant din galeria noastră, fie să îți comanzi un tablou pregătit după o fotografie proprie. Dacă îți comanzi o pictură pe numere cu șasiu, îți va fi și mai ușor să lucrezi la opera ta de artă.

Goblenuri cu diamante

Goblenurile cu diamante sunt o activitate asemănătoare picturii pe numere, cu diferența că nu mai ai nevoie nici de acrilice, nici de pensule. Setul de goblen cu diamante include o pânză-șablon adezivă, prevăzută cu simboluri, pe care să aplici mărgeluțe-diamant colorate cu ajutorul stiloului special. Cu fiecare ștras aplicat, vei vedea cum tabloul ți se dezvăluie în fața ochilor treptat, treptat. În funcție de experiență, ai posibilitatea să îți alegi motive simple, pentru care nu ai nevoie decât de câteva ore sau modele mai complexe, care necesită un timp mai mare de lucru.

Lasă-te inspirat de Marlon Brando sau îndrăznește chiar să îți transformi propria poză într-un tablou pe numere sau într-un goblen cu diamante!