Picturi pe numere cu motive de vară

Vara e în toi și vrem să petrecem cât mai mult timp în aer liber ca să profităm de atmosfera estivală. Dar dacă ți-am spune că poți să aduci și să ai parte de vară la tine în casă pe tot parcursul anului?

Ce este pictura pe numere?

Nu toată lumea are talent la pictură, însă cu pictura pe numere oricine este capabil să realizeze un tablou frumos de unul singur. Nu trebuie decât să îți alegi un motiv care îți face cu ochiul, iar noi îți pregătim setul de pictură, care include o pânză cu șablonul pentru realizarea motivului ales și toate culorile acrilice și pensulele de care ai nevoie.

Pânza este prevăzută cu mai multe câmpuri numerotate care să te ghideze. Numărul din câmp corespunde unui număr de pe tuburile de culori acrilice, pentru ca tu să știi în ce culoare să pictezi câmpul respectiv.

În galeria noastră găsești motive pentru toate nivelurile de dificultate. Astfel, vei găsi ceva potrivit pentru tine, indiferent dacă este primul tablou comandat sau dacă ești mare amator de picturi pe numere. Pictând pe numere îți dezvolți creativitatea și îndemânarea, îți antrenezi precizia și, mai mult, te relaxezi după o zi grea de lucru. În plus, odată finalizate și agățate pe perete, poți privi tablourile pictate chiar de mâna ta și intra instant în atmosfera estivală.

Vacanța de vară

Fiecare dintre noi are propriile preferințe în privința vacanței de vară ideale. Unora le place natura, alții, din contră, preferă orașele mari, cu o ofertă culturală bogată. Mulți dintre noi însă echivalează vacanța de vară cu marea, soarele și plaja. Un tablou înfățișând un astfel de motiv te va introduce în atmosfera de vară și va crește bucuria anticipării vacanței perfecte. Motivul vacanței de vară este așadar o alegere minunată dacă ești nerăbdător să pleci în concediu.

Peisaj de vară

Peisajele de vară pot lua nenumărate forme, de la lacuri, un cer senin, păduri și văi, până la câmpuri cu flori și alte peisaje din natură.

Flori

Un simbol etern al verii sunt florile colorate. Florile se pot transforma cu ușurință într-un motiv excelent pentru un tablou pe numere, fie în sălbăticie, pe câmp, fie adunate într-un buchet frumos și puse într-o vază. Floarea-soarelui este unul dintre cele mai îndrăgite motive estivale pentru picturile pe numere.

Plajă pustie

Imaginea unei plaje pustii trezește sentimente de liniște și pace și reduce stresul. Încearcă și tu un tablou pe numere înfățișând o plajă pustie, fără oameni, doar marea, cerul și soarele. Cui nu i-ar plăcea să admire un astfel de tablou, mai ales dacă e pictat chiar de propria mână?

Pășuni și păduri

Cu sau fără flori, imaginea unei pășuni la mijloc de iulie calmează și ne induce o stare de bine. Un peisaj de pădure surprins în toiul verii transmite o stare de calm, însă uneori poate conține elemente de mister sau melancolie.

Odihnă la mare

Cei mai mulți dintre noi visăm la o odihnă bine-meritată la malul mării. Fiecare are propriile așteptări de la o vacanță la mare: unora le place să fie activi, să participe la sporturi de vară, iar alții preferă să se relaxeze pe un șezlong și să asculte valurile mării. Indiferent care este stilul tău de concediu, în galeria noastră găsești peisaje de la mare pe toate gusturile. Ce ai zice de un tablou liniștitor care să îți amintească mereu de odihna la mare?

Străzile orașului vara

Ce ai zice să recreezi chiar la tine acasă atmosfera străzilor orașului în toiul verii? Adu la tine în sufragerie calmul străduțelor cochete pietruite sau bulevardelor agitate, pline de magazine, oameni și energie?

Ploaie de vară

Îți amintești cum se simte când o zi toride se transformă într-o clipită într-una răcoroasă după o ploaie de vară? Recreează și tu senzația ploii de vară printr-un tablou pe numere. Privindu-l, îți va aminti de fiecare dată de starea de ușurătate și calm adusă de ploile de vară după îndelungi perioade de arșiță.

Care este motivul tău estival preferat?