Picturi pe numere cu poza ta – TUTORIAL

Cuprins:
 

 

Ce este pictura pe numere?

În lumea picturilor pe numere nu există nicio limitare și oricine, chiar și cineva care nu a pus vreodată mâna pe o pensulă, poate produce un tablou care să amintească de operele pictorilor celebri! Alege-ți și tu preferatul din galeria cu sute de motive originale de la Picteazapoza.ro și urmează instrucțiunile simple.

Pictura pe numere presupune umplerea în culori acrilice a unor câmpuri care compun un șablon pe pânză. Câmpurile sunt numerotate, la fel și tuburile culorilor, ca să îți fie ușor să le potrivești. De exemplu, câmpul prevăzut cu cifra 1 trebuie umplut în culoarea din tubul marcat cu cifra 1. Pictura pe numere este distractivă, relaxantă și, în plus, îmbunătățește atât motricitatea fină, cât și capacitatea de concentrare!

Nu îți trebuie nimic altceva decât răbdare și câteva ore la dispoziție. La final, nu îți vei mai putea lua ochii de la opera ta de artă! Cine ar fi zis vreodată că vei fi în stare să produci un asemenea tablou cu mâna ta?

 

Ce conține kitul pentru picturi pe numere?

Nu e nevoie să mai cumperi nimic, pentru că setul de picturi pe numere de la Picteazapoza.ro conține deja tot ce îți trebuie.

 

Setul conține:

  • instrucțiuni detaliate și o previzualizare a șablonului
  • pânza numerotată
  • culori acrilice în tuburi în nuanțele necesare pentru tabloul comandat
  • 3 pensule de grosimi diferite

 

Picturi pe numere cu ramă sau fără?

Când comanzi, ai de ales între o pânză montată pe un cadru de lemn și pânza simplă, rulată. Personal, noi recomandăm versiunea prevăzută cu un cadru de lemn, pentru că îți ușurează mult lucrul la tablou și îți permite să agăți direct tabloul de perete atunci când termini de pictat.

Dacă vrei să oferi picturi pe numere sau întregul set cadou, varianta cu un cadru de lemn este de preferat. 

 

Pictură pe numere – Pictează-ți fotografiile preferate

În magazinul nostru online, găsești o selecție bogată de motive gata pregătite, pe care le poți comanda direct. Cu toate acestea, cel mai bine vândut produs al nostru sunt tablourile personalizate, recreate după o fotografie proprie. Motivul este lesne de înțeles: nimeni altcineva din lume nu va mai avea un tablou identic cu al tău! Tocmai de aceea, tablourile cu picturi pe numere cu poza ta sunt cadouri foarte populare. Sunt unice, originale și pot fi personalizate, pentru a satisface toate gusturile. Dacă îți dorești și tu picturi pe numere realizate după o fotografie proprie, suntem bucuroși să te ajutăm și să îți transformăm poza într-un șablon de pictat. Nu trebuie decât să ne trimiți fotografia aleasă și de restul ne ocupăm noi. 

Cum alegi fotografia potrivită?

Pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate, trebuie să acorzi atenție deosebită selectării fotografiei. Fotografiile de calitate bună, cu multe detalii, precum selfie-urile, portretele, grupurile restrânse de persoane și fotografiile cu animale se pretează cel mai bine la a fi transformate în picturi pe numere. De îndată ce fotografia îndeplinește criteriile de mai sus, rămâne la latitudinea ta să îți alegi ceva pe plac.

Designerii noștri grafici pot recrea cu experiența lor vastă aproape orice motiv îți dorești. Dacă nu ești sigură dacă fotografia aleasă este potrivită, trimite-ne-o pe e-mail, iar noi îți vom spune dacă aceasta se pretează pentru realizarea unei picturi pe numere.

Produs de calitate, fabricat în Uniunea Europeană

Produsele noastre sunt unice. Picteazapoza.ro este producătorul direct al tuturor tablourilor disponibile în magazinul online. Noi suntem cei care fabrică toate șabloanele, imprimă pânzele, le montează pe un cadru de lemn, mixează culorile necesare pentru tablou și expediază coletele în întrega lume de la fabrica proprie din Praga, Cehia. Utilizăm doar pânze și cerneală de înaltă calitate pentru a oferi rezultate excepționale de fiecare dată. Însă nu ne crede pe cuvânt, ci convinge-te chiar tu! 

Cum comanzi?

Poți selecta toate opțiunile necesare pentru produsul dorit direct din magazinul online, inclusiv dimensiunea pânzei, dacă îți dorești picturi pe numere cu ramă sau fără, modalitatea de expediere și dimensiunea fotografiei.

Dorești să îți comanzi picturi pe numere cu poza ta? Atunci, după ce plasezi comanda, mai trebuie să stabilim ce fotografie urmează să fie transformată într-o pictură pe numere. Înainte de a fabrica șablonul dorit, trimitem clienților întotdeauna o simulare de design cu fotografia aleasă pentru a fi aprobată, deci nu trebuie să îți faci griji că îți trimitem direct ceva ce nu este pe placul tău. Vei ști întotdeauna de dinainte cum va arăta pânza cu exactitate.

De îndată ce ți-am expediat coletul, îți vom oferi și un cod pentru urmărirea electronică a trimiterii poștale, pentru a ști în orice moment unde se află.

Ești gata să te apuci de lucrul la prima ta operă de artă? Sau ești deja expert în arta picturii pe numere și cauți produse de cea mai înaltă calitate? În ambele cazuri, la Picteazapoza.ro vei găsi cu siguranță ceea ce cauți!