Retrăiește-ți copilăria cu mărgelele de călcat!

Activitățile creative sunt o modalitate grozavă să te relaxezi în timp ce creezi propria ta operă de artă. Mărgelele de călcat sunt îndrăgite atât de cei mici, cât și de adulți, care își pot aminti prin această metodă inedită de propria copilărie.

Mărgele de călcat

Mărgelele de călcat au apărut prima dată în anii 1970. Compania Malte Haaning din Danemarca scotea atunci pe piață puzzle-uri cu mărgeluțe în loc de piese clasice. Noua tehnică s-a bucurat de mult succes în rândul generațiilor mai tinere și s-a extins rapid, căci tehnica din spate este foarte simplă și nu presupune decât aplicarea unor mărgele de plastic pe o planșetă. Aceste mărgeluțe arată ca niște mici tuburi care se inserează pe planșetele prevăzute cu țepi, iar la final se trece cu fierul de călcat peste ele (de unde și denumirea de „mărgele de călcat”). Căldura fierului face ca mărgelele să se topească și să fuzioneze într-o singură imagine. Ce e și mai grozav este că poți crea un motiv complet aleatoriu cu ele și să te lași purtat de energia creativă. Mai mult, la noi poți comanda mărgele de călcat cu motive bazate pe propriile tale fotografii sau poți alege din galeria noastră motive cu animale, personaje din filme și cărți și multe altele.

Activități creative

Mărgelele de călcat îți permit să recreezi rapid motive simple. Alege-ți tematica preferată din seturile din galeria noastră și ești gata să începi. Nici că se putea mai simplu! Este o activitate creativă perfectă pentru copiii de toate vârstele, însă și în rândul adulților se bucură de foarte multă popularitate. Mărgelele de călcat sunt o opțiune minunată dacă vrei să te relaxezi puțin în timpul liber sau dacă ești în căutare de o activitate distractivă, dar și educativă pentru tine și micuții tăi.

Mărgele de călcat – Motive

Setul de la noi include tot ce îți trebuie, de la un număr suficient de mărgele și planșete de lucru, până la șablonul care să te ghideze.

În galeria noastră găsești numeroase motive din care să îți alegi preferatul, printre care se numără motive inspirate de jocuri video, seriale TV, locuri din lume și multe, multe altele.

Pentru că îți oferim o gamă atât de variată de motive, suntem convinși că nu îți va fi greu să găsești ceva pe placul tău. Printre cele mai îndrăgite motive se regăsesc animalele, personalitățile celebre sau motive simple, dar de efect cu fructe. Îți oferim motive și tematici potrivite atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Mărgele de călcat cu poza ta

Nu în cele din urmă, ai posibilitatea să îți comanzi un proiect creativ personalizat, bazat pe o fotografie proprie. Noi îți pregătim setul cu poza aleasă, iar tu nu trebuie decât să aplici mărgeluțele pe planșete, iar la final, după ce le topești cu fierul de călcat, fotografia aleasă de tine ți se va dezvălui în toată splendoarea ei. Poți folosi opera proaspăt creată ca obiect decorativ pentru a aduce o pată de culoare în încăperile din locuința ta.

Te poți distra pe cinste alături de cei mici lucrând împreună la proiectul artistic sau îți poți acorda câteva clipe de liniște și retrăi propria copilărie cu această activitate îndrăgită. Este o activitate relaxantă pentru adulți și deosebit de educativă pentru copii, care își îmbunătățesc pe această cale abilitățile motorii fine și își stimulează creativitatea, ca să nu mai vorbim cât este de distractiv pentru toată familia!