Savurează zilele ploioase acasă cu un tablou pe numere cu tematică de toamnă

Când se apropie toamna, zilele însorite sunt tot mai rare, ceea ce ne afectează starea de spirit. Ce ai zice să îți înveselești zilele din lunile toamnă și să te relaxezi pictând propria ta operă de artă? În galeria noastră găsești o selecție uriașă de motive în cromatică inspirată acest anotimp, care să îți aducă un suflu de bucurie în zilele ploioase. Pictura pe numere te va captiva și relaxa într-un fel în care puține alte activități de timp liber reușesc.

Motive abstracte în culori vii

Pictura pe numere este un hobby minunat pentru toată lumea, indiferent de vârstă și experiență artistică. Nu e nevoie să ai talent la pictură ca să produci o adevărată capodoperă. Dacă îți plac culorile și ești un admirator al artei, motivele abstracte sunt punctul ideal de pornire. Tematicile sunt variate și includ reprezentări abstracte de oameni, animale și peisaje naturale. Mai mult, îți oferim și motive foarte abstracte, care vor trezi în tine un amalgam de sentimente încă de la prima privire. Indiferent de preferințe, cu siguranță că vei găsi la noi ceva pe gustul tău.

Motive inspirate de natură

Odată cu venirea toamnei, apreciezi și mai mult tablourile în culori calde, solare, care îți îmbunătățesc starea de spirit. Natura este una din tematicile preferate din galeria noastră, unde ai de ales între peisaje naturale îmbietoare, precum locuri exotice în bătaia soarelui, câmpuri de maci roșii ca focul sau pajiști de munte cu iarbă crudă.

Plimbarea prin ploaie este un tablou perfect pentru început. Bineînțeles, la noi găsești nu doar tablouri pentru tine, ci și motive potrivite pentru cei mici. Astfel, copii tăi nu doar îți țin companie la pictat, ci pot să participe activ la crearea unui obiect decorativ unic pentru camera lor în timpul zilelor ploioase de toamnă petrecute acasă.

Cu atâtea motive disponibile, vei găsi mai mult ca sigur ceva care să se potrivească mânușă în dormitorul sau sufrageria ta. Adu un suflu de aer proaspăt în propria locuință cu un tablou pictat chiar de tine!

Flori în culori îmbietoare

În galeria noastră mai găsești și tematici florale deosebit de îndrăgite. Fie că îți plac hortensiile, trandafirii sau gerberele, îți promitem că la noi găsești tabloul de care să te îndrăgostești. În materie de motive florale, poți alege un tablou cu o floare ca element central, sau compoziții florale mai abstracte și pline de culoare care să îți încânte privirea.

Mandala liniștitoare

Natura, florile și animalele sunt motive care se combină numai bine într-un tablou abstract, care să producă un rezultat intrigant, neconvențional, care atrage atenția. O altă modalitate de a combina diferite elemente într-un tablou este arta mandalalelor. O mandala este o formă rotundă compusă dintr-o mulțime de segmente cu diferite modele, care se combină într-un simbol fascinant și misterios. Pentru începători, o mandala este motivul ideal, întrucât reprezintă un subiect simplu, dar de mare efect pentru privitor. 

Natură moartă cu fructe

Toamna nu se numără doar bobocii, ci și abundența de fructe și legume proaspete. Lasă-te inspirat de roadele naturii și alege un model cu fructe pentru următoarea ta operă de artă pe numere. Un tablou cu fructe ca element principal recreează atmosfera zilelor de toamnă călduroase, îmbelșugate – antidotul ideal la vremea capricioasă care se instalează în a doua jumătate a anotimpului. Mai mult, tablourile cu tematică inspirată de fructe se potrivesc perfect în orice încăpere; în bucătărie sunt obiectul decorativ ideal, dar și în sufragerie pot deveni ușor piesa de rezistență.

 

Încearcă și tu pictura pe numere dacă ești în căutarea unei activități captivante pentru zilele ploioase de toamnă care te țin în casă. Nu trebuie decât să alegi motivul care îți surâde și să lași apoi câmpurile numerotate să te ghideze cu blândețe spre viitoarea ta operă de artă.