Un ajutor de nădejde - lampa cu LED pentru poziționat sub goblenul cu diamante

Dacă îți place să te îndeletnicești cu activități creative în timpul liber, cu siguranță îți va plăcea să faci un goblen cu mărgeluțe-diamant. Fie că abia acum auzi pentru prima oară de această activitate deosebit de relaxantă sau că ești deja la al zecelea goblen, lampa cu LED care se poziționează sub pânză te va ajuta să lucrezi mai ușor și cu mai multă precizie.

Goblenul cu diamante

Goblenul cu diamante este o activitate distractivă, care creează dependență. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi unul dintre motivele deja existente în galeria noastră sau să îți creezi propriul motiv, după o fotografie personală. Primești de la noi o pânză adezivă cu motivul ales printat, o tăviță-suport pentru mărgeluțele-diamant și un stilou special care te va ajuta să aplici diamantele pe pânza-șablon.

Goblen cu diamante montat pe cadru

Când îți alegi tipul de pânză, ai opțiunea să primești doar pânza simplă, rulată sau montată pe un cadru din lemn. Pânza pe cadru îți ușurează nespus lucrul la goblenul cu diamant și constituie un accesoriu foarte practic. Un alt accesoriu care îți face munca și mai ușoară este lampa cu LED de poziționat în spatele pânzei, care luminează goblenul din spate și te ajută pe tine să lucrezi cu mai multă precizie atunci când aplici diamantele. Astfel, poți vedea mai clar pânza și imaginea la care lucrezi în tot ansamblul ei, iar procesul de lucru devine mult mai simplu și mai distractiv.

La final, după ce ai finalizat goblenul, îl poți folosi pentru a-ți decora original casa sau biroul sau îl poți oferi în dar cuiva drag.