Cadouri

Ce ai zice de un produs cadou, complet gratuit,  la comanda ta? Când comanzi de la noi, îți mulțumim pentru încredere cu un cadou care să îți aducă un zâmbet pe buze. Scopul nostru este să te facem fericit(ă), așa că îți oferim un CADOU GRATUIT cu două ocazii:

 

UN CADOU LA PRODUSUL COMANDAT

Îți oferim un cadou gratuit potrivi produsului comandat, în semn de recunoștință. Printre accesoriile la care să te aștepțio se numără pensulele de bambus, perfecte pentru pictura pe numere, sau stilourile de lemn pentru aplicarea diamantelor pe goblen. 

UN SEMN DE APRECIERE PENTRU COMANDA PLASATĂ

Acesta este un cadou pe care ți-l poți alege tu în coșul de cumpărături. Cu cât este mai mare valoarea comenzii, cu atât este mai mare valoarea cadoului.

 

Haide să vedem cum ar arăta o astfel de comandă: 

  • Un client de al nostru a făcut o comandă în valoare de 467,70 lei, comandând: 1 x pictură pe numere cu motiv prestabilit, 1 x mărgele de călcat cu motiv prestabilit și 1 x stilou din lemn pentru aplicare diamante.

Screenshot 2023-12-15 at 11.59.07

 

Pentru că valoarea comenzii este mai mare decât de obicei, clientul a putut să își aleagă un cadou gratuit din mai multe opțiuni disponibile, precum un set de pictură cu puncte, care ar putea fi o tehnică nouă pentru acesta

 

Screenshot 2023-12-15 at 11.59.16

 

Pe lângă cadou, în momentul în care plasezi comanda primești și o informație legată de numărul de credite acumulate cu ocazia acestei comenzi, ca parte din programul nostru de fidelizare. Aceste credite pot fi folosite ulterior pentru a beneficia de REDUCERE la orice produs din magazinul nostru.