De ce să alegi PicteazaPoza

Raport calitate-preț excelent

Pentru toate tehnicile disponibile la Picteazapoza.ro, îți garantăm o calitate excepțională la un preț convenabil pe piața de activități creative pentru timpul liber, atât la nivel național cât și internațional. Suntem o companie independentă și deținem propria fabrică, ceea ce ne permite să îți oferim cel mai bun preț, deoarece producem tablourile la comandă și ne asigurăm că nu stau pe raft prea multă vreme. Mai mult, la noi găsești doar acrilice și pânze de primă calitate.

Pânze premium

Pânzele de la Picteazapoza.ro sunt fabricate din material de cea mai bună calitate, care nu se rupe la colțurile ramei, este ușor de întins și este o adevărată plăcere să lucrezi cu ele. Sunt flexibile și rezistente la apă și absorb culoarea impecabil.

Calitate excepțională la tipărire

Noi cei de la Picteazapoza.ro acordăm o atenție sporită tipăririi pânzelor șablonate, pentru a ne asigura că poți distinge chiar și cele mai mici câmpuri. Șabloanele noastre sunt mult mai ușor de citit decât cele ale altor producători sau distribuitori de pe piață.

De 3 ori mai multe culori decât concurența

Noi mixăm și pregătim seturile de culori acrilice pentru fiecare comandă, astfel încât avem întotdeauna toate culorile pe stoc și gata de a fie expediate. Mai mult, paleta noastră cuprinde peste 700 de nuanțe, un număr neegalat în rândul concurenței de pe întreaga piață a picturilor pe numere din lume.

Cele mai interesante motive

Noi facem selecția motivelor din galeria noastră, pentru a-ți oferi o gamă foarte variată de modele din cele mai îndrăgite categorii. Dacă nu reușești să îți găsești preferatul, ne bucurăm să includem și un alt motiv pe care ți-l dorești la noi în galerie, la cererea ta. Mai mult, îți oferim opțiunea să creezi un tablou după propria ta fotografie, indiferent de tehnica aleasă. Rezultatul va fi unic și personal și poți fi sigur că nimeni din întreaga lume nu va mai avea un tablou la fel ca al tău.

Tablouri bogate în detalii după poza ta

Utilizăm propriul nostru program special pentru generarea șabloanelor bazate pe fotografiile trimise de tine. După ce realizăm simularea de design, îți trimitem imaginea pentru aprobare. Nu tipărim nicio pânză fără aprobarea ta prealabilă. Cu peste 700 de culori disponibile în paletă, poți fi sigur că tabloul tău va arăta la final la fel ca în simularea de design. La noi, ai parte de rezultate de o calitate superioară altor producători, care surprind până și cele mai fine detalii și nuanțele exacte din original.

Producție rapidă în inima Europei

Nu importăm nimic și nu ne fabricăm produsele în China sau în alte țări europene. Toate produsele noastre sunt realizate în fabrica noastră proprie din Praga, de unde expediem colete în întreaga lume. Reușim să ținem pasul chiar și cu cei mai rapizi producători, ba chiar îi și întrecem când producem în regim expres, prin care reușim în 3 zile să îți fabricăm și expediem produsul. Din păcate, nu putem controla timpul de livrare al companiilor de curierat, așadar nu ne asumăm responsabilitatea pentru durata expedierii coletului.

Transport gratuit la comenzi peste 300 RON

Nu ne dorim ca livrarea produselor noastre să te coste mai mulți bani. De aceea îți oferim livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON. Am ales această sumă pentru ca majoritatea clienților noștri să se bucure de livrare gratuită atunci când comandă de la noi.

Peste 4 ani de experiență

Am început prin a lucra din propria sufragerie și apoi ne-am mutat în prima noastră făbricuță. În prezent, funcționăm într-o unitate și mai mare din Praga, unde totul merge brici. Am început în Cehia, apoi ne-am extins pe piețele slovacă, engleză, germană și poloneză. Trei ani mai târziu, am ajuns și în Ungaria și România, unde oamenii s-au îndrăgostit imediat de produsele noastre. Spania și Italia sunt cei mai noi membri din familia noastră internațională.

Suntem în continuare în expansiune și intenționăm să intrăm pe alte piețe. Fiecare experiență ne ajută să creștem, iar opiniile și feedback-ul tău sunt deosebit de importante pentru noi.

(Pentru că nu mai suntem de mult începători în fabricarea tablourilor pe numere, știm exact ce trebuie să facem pentru a-ți oferi cea mai bună calitate la cel mai convenabil preț. La urma urmei, bucuria și pasiunea ta pentru articolele noastre sunt răsplata noastră cea mai mare).

Satisfacție client 100% garantată

Ne străduim ca tu să ai cea mai bună experiență posibilă la cumpărături, astfel că îți oferim multă libertate în alegerea unui motiv pe placul tău. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a stabili exact cum va arăta tabloul creat după poza ta și îți stăm tot timpul la dispoziție dacă ai nevoie de ajutorul nostru.

Serviciul de asistență pentru clienți îți stă alături chiar și după ce ți-ai primit comanda. De pildă, a trecut un an de când ți-ai cumpărat tabloul, dar toate culorile s-au uscat și nu îl mai poți finaliza? La cerere, îți punem la dispoziție culorile care îți lipsesc sau le vom înlocui pe cele uscate. Culorile mixate la comandă pentru tabloul tău sunt păstrate în evidența noastră, împreună cu fiecare comandă efectuată. Orice comandă de la Picteazapoza.ro îți oferă satisfacție garantată și siguranță, iar noi avem grijă să îți satisfacem toate nevoile.

Lider de piață în materie de calitate

Mentalitatea determină calitatea. Prioritatea noastră ești tu, clientul nostru, și ne-am propus să îți oferim articole de înaltă calitate și servicii excelente. Pentru a realiza acest lucru, fabricăm totul noi înșine. Folosim propriul nostru program pentru a crea șabloane pentru tablouri după fotografiile tale, noi tipărim pânzele, construim cadrele pentru tablouri și realizăm combinații de culori personalizate.

Reduceri la comenzile mari

Nu este nevoie să te înregistrezi sau să aștepți următoarea comandă. Cumpără-ți articole suplimentare de la noi și primești o reducere automată încă de la prima comandă, conform principiului nostru „cu cât comanda este mai mare, cu atât mai mare este și reducerea”.

Program de fidelizare

Oferim un program avantajos de fidelizare pentru clienții care revin în magazinul nostru online, care le oferă avantaje față de ceilalți clienți. Cu cât cumperi mai des de la noi, cu atât mai mare este reducerea pe care o primești pe viață. Această ofertă poate fi cumulată cu reducerile pentru comenzile mari, precum și cu achizițiile anterioare.