Goblen cu diamante - Ceas astronomic (set de 3)

Neevaluat

Descoperă magia decorațiunilor unice și creează tabloul perfect compus din sute de ștrasuri strălucitoare! Aplică fiecare diamant pe pânza adezivă prevăzută cu simboluri și bucură-te pe măsură ce modelul tabloului ți se dezvăluie în fața ochilor. Agață apoi piesele una lângă cealaltă de perete și admiră-ți creația autentică, realizată chiar de tine! Bonus: seturile de goblenuri cu diamante strălucesc superb în lumină!

Produs fabricat în Uniunea Europeană

Dimensiune
Ramă
Diamante
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Disponibilitate Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
289,90 lei 289,90 lei 249,90 lei 249,90 lei 419,90 lei 419,90 lei 349,90 lei 349,90 lei 349,90 lei 349,90 lei 289,90 lei 289,90 lei 494,90 lei 494,90 lei 419,90 lei 419,90 lei 589,90 lei 589,90 lei 499,90 lei 499,90 lei 849,90 lei 849,90 lei 799,90 lei 799,90 lei 699,90 lei 699,90 lei 1 399,90 lei 1 399,90 lei de la 249,90 lei
Goblen cu diamante - Ceas astronomic (set de 3)
Neevaluat
700 barev v paletě

Seturile din mai multe piese îți oferă un nou mod de a te bucura de goblenurile cu diamante. Distracția și relaxarea se dublează sau chiar triplează, la fel și bucuria de a realiza un obiect decorative unic și strălucitor.

Când lucrezi la opera ta de artă, nu trebuie decât să urmezi un principiu de bază simplu: acoperă toate simbolurile de pe pânza șablonată cu ștrasurile corespunzătoare. După ce ai ceruit vârful stiloului special cu ceara care vine la pachet, apucă cu acesta diamantele din tăvițele lor și aplică-le pe pânză. Când ai terminat de aplicat toate diamantele pe pânză, treci la piesa următoare. Fiecare piesă poate fi agățată direct de perete după ce termini de lucrat la ea dacă ai comandat pânza cu șasiu (recomandarea noastră).

Implică-ți întreaga familie și realizați împreună goblenuri cu diamante din mai multe piese. Fiecare își aduce contribuția și vă bucurați astfel mai devreme de spectacolul minunat de culori strălucitoare pe care l-ați creat chiar voi. Un astfel de obiect decorativ unic înveselește orice încăpere și aduce un suflu nou la voi în casă.

Vrei să afli cum să creezi un goblen cu diamante pas cu pas? Citește ghidul nostru.

Setul nostru de goblen cu diamante din mai multe piese conține:

  • Pânze adezive (opțional: montate pe șasiu); dimensiunea și numărul pânzelor depinde de produsul comandat
  • Un stilou special pentru aplicarea diamantelor pe pânză
  • Mai multe diamante decât ai nevoie, în culorile corespunzătoare
  • O tăviță adezivă pentru a-ți depozita diamantele în timpul lucrului
  • O tăviță de organizare a diamantelor
  • Pachețele cu diamante cu dimensiunea de 2,8 mm. Culorile acestora diferă în funcție de motivul ales

*Numărul accesoriilor din set (stilou de aplicare, tăvițe adezive și de depozitare) variază în funcție de numărul de piese din setul de goblen cu diamante (cu cât mai multe piese conține, cu atât mai multe accesorii primești).

 

 

Șasiu (opțional)

  • O pânză montată pe șasiu îți permite să lucrezi cu mai multă ușurință și să agăți tabloul de perete imediat după ce ai terminat. Recomandăm cu încredere!

Când lucrezi pe o pânză cu șasiu, îți recomandăm să plasezi o carte sau un fund de lemn sub pânză pentru a nu șifona sau îndoi pânza. O altă opțiune este să adaugi în coșul tău de cumpărături și suportul de pânză cu LED care te ajută să reduci acest risc și, în plus, îți luminează câmpurile de pe pânză pentru ca tu să le vezi mai bine și să lucrezi cu mai multă acuratețe.

19

 

 
Categorie: Din mai multe piese
Culoare: Gri, Maro, Bej
Metodă: Goblen cu diamante
Orientare: Orizontal, Panoramic
Potrivit pentru: Adolescenți, Adulți, Iubit(ă)
Recomandat pentru: Sufragerie, Birou
Stil: Pop art
Timp de lucru: Distracție pentru câteva săptămâni
Tip de șablon: Desen/grafic

Picteazapoza.ro - Goblen cu diamante

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: