Goblen cu diamante - Zodia fecioară

Neevaluat

Făcut la comandă și fabricat în Uniunea Europeană, de la originalul Pictură pe numere.

Goblen cu diamante - Transformă-ți poza preferată într-o capodoperă strălucitoare. Setul Goblen cu diamante include toate instrumentele de care ai nevoie pentru a aplica mărgeluțele-diamant de diferite culori pe o pânză numerotată, prevăzută cu un strat lipicios.

Dimensiune
Ramă
Diamante
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Disponibilitate Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
139,90 lei 139,90 lei 119,90 lei 119,90 lei 159,90 lei 159,90 lei 159,90 lei 159,90 lei 149,90 lei 149,90 lei 124,90 lei 124,90 lei 189,90 lei 189,90 lei 174,90 lei 174,90 lei 249,90 lei 249,90 lei 219,90 lei 219,90 lei 359,90 lei 359,90 lei 319,90 lei 319,90 lei 279,90 lei 279,90 lei 489,90 lei 489,90 lei de la 119,90 lei
Goblen cu diamante - Zodia fecioară
Neevaluat
700 barev v paletě

Goblenuri de diamante - Transformă-ți poza într-o capodoperă strălucitoare

Procesul este simplu! Setul cuprinde toate cele necesare pentru o adevărată capodoperă: o pânză numerotată, unsă cu lipici, pe care să aplici mărgeluțe-diamant potrivite simbolurilor de pe pânză. Suntem siguri că o să îți placă creionul inclus, cu ajutorul căruia poți să apuci până la trei mărgeluțe-diamant în același timp, cât și suportul lipicios pentru diamante, asemănător unei palete de culori. Așa poți fi sigur că nu îți pierzi prețioasele pietricele în timpul lucrului!

Potrivit pentru oricine - fie că ești artist sau nu. Este un cadou perfect, un hobby relaxant sau o activitate pentru întreaga familie, cu un rezultat care îi va lăsa pe toți cu gura căscată!

 

Setul Goblen cu diamante cuprinde:

 • o pânză lipicioasă (la alegere, întinsă pe o ramă de lemn),
 • un creion pentru aplicarea mărgeluțelor-diamant pe pânză,
 • mai multe mărgeluțe-diamant decât ai nevoie, în toate culorile necesare
 • o paletă lipicioasă pentru depozitarea mărgeluțelor-diamant în timpul lucrului
 • o tăviță pentru a-ți păstra mărgeluțele-diamant în ordine.

 

Mărgeluțele-diamant 

Fiecare pachet cu mărgeluțe este prevăzut cu un simbol care corespunde celui de pe pânză. Mărgeluțele au o dimensiune de aproximativ 2,8mm - foarte micuțe - ceea ce înseamnă că opera ta de artă va fi compusă la final din sute de astfel de mărgeluțe, aplicate cu migală de către tine. Un rezultat care îi va lăsa pe toți cu gura căscată!

 

Pânza cu lipici gata de utilizare

Pânza pe care ți-o trimitem este prevăzută deja cu un film subțire de lipici, acoperit de o folie protectoare, pe care o poți dezlipi de îndată ce ești gata să aplici mărgeluțele. Tu alegi dacă dorești să comanzi și o ramă ca să încadrezi pânza, în rest, toate instrumentele necesare sunt incluse deja în set.

Creionul pentru aplicare

Orice meșter trebuie să își cunoască uneltele. După cum ne-au mărturisit unii clienți, e nevoie de timp pentru a te obișnui cu manevrarea creionului pentru aplicare. Creionul este prevăzut cu o bucată lipicioasă de cauciuc în vârf, care te ajută să prinzi mărgeluțele și să le aplici pe pânză. În plus, mai primești și o paletă lipicioasă ca să poți să îți pregătești mărgeluțele înainte de a le aplica.

 

Ramă (opțional)

 • E mult mai simplu să pictezi pe o pânză întinsă. În plus, de îndată ce e gata, îți poți agăța pictura pe perete. Recomandăm 100%!

19

 

De ce o să adori Goblenuri cu diamante de la Picteazăpoza? 

 • Produs fabricat în Uniunea Europeană
 • Pânză numerotată care face pictura o joacă de copii
 • Creion și mărgeluțe-diamant incluse în set, nu ai nevoie de instrumente suplimentare
 • Nu e nevoie să te pricepi la pictură
 • Ramă opțională pentru ca tu să pictezi mai ușor și să agăți pictura pe perete de îndată ce e gata
 • Instrucțiuni incluse
 • O activitate minunată pentru întreaga familie și pentru toate vârstele
 • Un cadou original sau un hobby relaxant de weekend
 • De îndată ce e gata, nu te vei mai sătura să privești opera de artă creată chiar cu mâna ta!

 

 

Categorie: Goblen cu diamante - Modelele noastre
Culoare: Negru, Gri, Albastru
Metodă: Goblen cu diamante
Orientare: Orizontal
Potrivit pentru: Adulți
Recomandat pentru: Sufragerie, Birou
Tip de șablon: Desen/grafic

Picteazapoza.ro - Goblen cu diamante

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: