Picturi pe numere - Noapte în Bratislava (set de 3)

Neevaluat

Transformă-te în pictor peste noapte și creează nu unul, ci mai multe tablouri care se combină într-o operă de artă uimitoare! Pictează fiecare câmp numerotat și de îndată ce ești gata cu primul tablou, poți trece la următorul. Continuă să pictezi până toate piesele tabloului final sunt gata. După finalizarea tuturor pieselor, obții un obiect decorativ minunat, care se întinde pe mai multe pânze. Următoarea ta aventură artistică este la doar o mișcare de pensulă distanță!

Dimensiune
Ramă
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Disponibilitate Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
289,90 lei 244,90 lei 409,90 lei 349,90 lei 349,90 lei 289,90 lei 484,90 lei 414,90 lei 519,90 lei 429,90 lei 849,90 lei 679,90 lei 519,90 lei 1 279,90 lei de la 244,90 lei
Picturi pe numere - Noapte în Bratislava (set de 3)
Neevaluat
700 barev v paletě

Seturile de pictură pe numere din mai multe piese sunt o activitate de timp liber ideală pentru pictorii ambițioși. Ai parte de distracție dublă sau chiar triplă și te bucuri mai mult de plăcerea de a picta!

Când pictezi, nu trebuie decât să urmezi un principiu de bază simplu: pictează câmpurile numerotate în culoara corespunzătoare marcată pe tub. Când termini de pictat o pânză, treci la următoarea. Fiecare piesă poate fi agățată de perete imediat după ce termini tabloul dacă ai comandat pânza cu șasiu (recomandarea noastră).

Vrei să afli mai multe despre cum să pictezi pe numere pas cu pas? Citește GHIDUL nostru!

Setul nostru de picturi pe numere din mai multe piese conține: 

  • Pânze numerotate (numărul de bucăți și dimensiunea diferă în funcție de produsul comandat)
  • Un set de 3 pensule de mărimi diferite
  • Culori acrilice

*Numărul de accesorii din set variază în funcție de numărul de piese din care este compus tabloul final (cu cât sunt mai multe piese, cu atât primești mai multe accesorii).

mceclip1-1

 

Șasiu (opțional)

  • O pânză montată pe șasiu îți permite să lucrezi cu mai multă ușurință și să agăți tabloul de perete imediat după ce ai terminat. Recomandăm cu încredere!

 

 

 
Categorie: Din mai multe piese
Culoare: Negru, Maro, Roșu
Dificultate: Expert (peste 1500 de câmpuri)
Metodă: Pictură pe numere
Orientare: Orizontal, Panoramic
Potrivit pentru: Adulți, Bărbați
Recomandat pentru: Sufragerie, Birou
Timp de lucru: Distracție pentru câteva săptămâni
Tip de șablon: Fotografie reală

Picteazapoza.ro - Picturi pe numere

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: