Sfaturi pentru folosirea ustensilelor

 

Seturile noastre creative includ deja toate ustensilele necesare pentru proiectul tău. Totuși, dacă vrei să avansezi în eforturile tale artistice, nu trebuie să ratezi ustensilele noastre suplimentare. Am creat pentru tine o listă cu accesoriile preferate ale clienților noștri pentru toate tehnicile disponibile!

 

Group 91 PICTURA PE NUMERE  

 

Pictura pe numere e distractivă de la prima mișcare de pensulă. O să te încânte să vezi cum tabloul capătă contur cu fiecare câmp pictat. Dar ce ai zice să faci pictura pe numere și mai distractivă cu un șevalet bun de dimensiuni mari sau cu un set mai amplu de pensule? Pentru un rezultat și mai bun, folosește vernisul fixativ pentru a păstra tabloul frumos pe o perioadă cât mai lungă!

 

ȘEVALETUL

 • Vrei să te simți într-adevăr ca un pictor profesionist? Ei bine, pentru asta ai nevoie neapărat de un șevalet! Nu doar că îți va fi mai ușor să pictezi, dar te vei bucura și mai tare de întregul proces!
 • Ai de ales între un șevalet telescopic cu picioare ajustabile, care îți permite să pictezi pânze de până la 80 de cm înălțime, și o versiune frumoasă din lemn, cu sigla noastră, cu o înălțime de până la 60 de cm, care se va potrivi de minune într-un spațiu în culori naturale.
 • Ambele sunt produse foarte populare în rândul clienților noștri.
 
Teleskopický stojan - 83cm  Vymalujsisam.cz

 

SET DE PENSULE ÎN SĂCULEȚ DE PÂNZĂ

 • Fiecare set de pictură pe numere vine la pachet cu trei pensule de diferite dimensiuni, suficiente pentru început.
 • Alege unul dintre seturile noastre suplimentare dacă descoperi că te-a prins pictatul și simți nevoia unei selecții mai mari de pensule. Cu acestea poți să pictezi chiar și cele mai mici detalii sau pur și simplu să acoperi suprafețe mari de culoare.
 • Acesta este unul dintre cele mai apreciate seturi de pensule ale clienților noștri. Nu numai că include 7 dimensiuni diferite de pensule din lemn de înaltă calitate, dar vine și ambalat în săculețul nostru de pânză cu sigla originală Pictează Poza, în care să îți păstrezi organizat pensulele.
 • Clienții foarte atenți la detalii cumpără adesea de la noi setul de 12 pensule ergonomice, pe care îl recomandăm de asemenea cu căldură 

 

VERNISUL FIXATIV PENTRU TABLOURILE FINISATE

 • Ați finalizat tabloul pe numere? Există un singur mod de a-i da un luciu minunat, de a proteja nuanțele strălucitoare și de a preveni eficient murdăria! Aplică un strat protector de vernis fixativ pentru a spori durabilitatea în timp a operei tale de artă. Vernisul fixativ este etapa finală în realizarea unei creații impecabile.

 

 

  

 
Lesklý lak pro hotový obraz 100ml malování podle čísel  Vymalujsisam.cz_1
  

Group 92GOBLENUL CU DIAMANTE

STILOUL DE APLICARE CU VÂRF LUNG

 

Ușor, elegant, din lemn și disponibil exclusiv pe Pictează Poza. Pentru fanii noștri, acesta este partenerul ideal pentru momentele încântătoare petrecute realizând goblenuri cu diamante - unul care se potrivește confortabil în mâinile tale.

 

 

STILOUL CU ROLĂ PENTRU APLICAREA DIAMANTELOR

Dacă îți plac articolele 2-în-1, trebuie să ai neapărat acest instrument pentru goblenul cu diamante! La un capăt, seamănă cu un stilou obișnuit pentru aplicarea diamantelor, iar la celălalt capăt se află o rolă practică pentru a presa diamantele pe pânză. Astfel, în doi pași, poți aplica rapid ștrasurile pe pânză și fixa pentru a asigura o aderență excelentă!

Mai multe informații

 

 

  

VERNISURI FIXATIVE PENTRU GOBLENELE CU DIAMANTE FINALIZATE

Ți-ai cumpărat un set de creativ de goblen cu diamante și după multă muncă și migală ai reușit să finalizezi proiectul? Atunci îți poți încheia definitiv proiectul cu încă un pas rapid! Vernisurile fixative sunt cele mai cumpărate produse din magazinul nostru online, imediat după tablourile personalizate după poza proprie, iar motivul este destul de clar. Tabloul are un aspect mai profesionist și oferă protecție împotriva scamelor și a prafului din aer. Alege produsul care îți este mai la îndemână:

  

 

CEARĂ PENTRU APLICAREA DIAMANTELOR

 • Fiecare goblen cu diamante vine la pachet cu un mic pătrat de ceară adezivă. Cu toate acestea, dacă ai nevoie de mai multă ceară sau preferi să aduci o notă jucăușă întregului proces, găsești la noi ceară adezivă suplimentară într-un tub mic, ușor de închis, sau poți chiar să îți înveselești goblenul cu diamante cu o rezervă de inimioare de ceară în miniatură!
 
 
  
Group 94PICTURA CU PUNCTE

 

SUPORTUL CU LAMPĂ LED

Lucrul în condiții bune de lumină, în special în timpul zilei, este esențial pentru multe dintre tehnicile noastre. Cu toate acestea, de cele mai multe ori nu putem lucra la proiectul nostru creativ pe timpul zilei. Așadar, îți prezentăm ajutoarele noastre excelente. De exemplu, suportul de pânză cu LED, care luminează excelent contururile cercurilor și câmpurilor de pe pânză. E ideal nu doar pentru pictura cu puncte, ci și pentru goblenul cu diamante.

 

 

RAMA MAGNETICĂ

Această ramă magnetică este utilă dacă ai cumpărat un set creativ fără cadru. Poți să fixezi rapid pânza în rama magnetică, dacă ai decis pe ultima sută de metri că ți-ar plăcea totuși să îți expui creația. În plus, această ramă este atât de versatilă, încât poate fi folosită la tablourile cu puncte, la tablourile pe numere și la goblenurile cu diamante!

Un alt avantaj clar al ramei magnetice este faptul că îți poți expune operele de artă alternativ, în funcție de starea ta de spirit și le poți schimba după bunul plac.

MAGNETFRAME_7

 
 

 

 

Group 93MĂRGELE DE CĂLCAT

PACHETE INDIVIDUALE CU 250 DE MĂRGELUȚE

 • Fie că ai rătăcit mărgelele pentru tabloul din mărgele de călcat, fie că dorești să îți pui la încercare creativitatea și să creezi un design unic pe planșetele transparente, poți comanda de la noi mărgele și separat.
 • Pur și simplu aruncă o privire peste codurile de culori și adaugă în coș culorile care te atrag.
 • Dacă nu ai nevoie de un șablon și dorești să îți creezi propriul design, mărgelele vândute separat sunt opțiunea ideală pentru tine.

 

 

 

PLANȘETĂ TRANSPARENTĂ PENTRU MĂRGELELE DE CĂLCAT

 • În plus față de mărgelele vândute individual, s-ar putea să îți fie de folos și o planșetă pentru a construi orice model pe care îl ai în minte.
 • E ideal dacă vrei să creezi motive mai mici.
 • Dacă dorești să creezi modele la scară mare, gândește-te mai întâi la proiectul dorit, apoi selectează numărul ideal de planșete. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să le aplici și să începi să le combini.
 • La comandarea unui set de mărgele de călcat, nu trebuie să cumperi planșete suplimentare, pentru că setul include deja tot ce îți trebuie.
 

LUPA CU LED

 • Tehnica mărgelelor de călcat este unul dintre cele mai rapide proiecte pe care le poți realiza. Pentru că mărgelele sunt relativ mari, poți crea cu ușurință figurine după bunul plac. Singurul dificultate ar putea fi descifrarea simbolurilor de sub planșeta transparentă, care ar putea să îți dea de furcă.
 • Pentru a-ți ușura munca și pentru a crește distracția, îndrăgita noastră lupă cu LED te poate scuti de bătăi de cap nu numai mărind zona de lucru, ci și iluminând proiectul creativ cu o lumină strălucitoare.

 

Svítící LED lupa  Vymalujsisam.czMai multe informații