Sfaturi practice

Vrei să te distrezi și mai mult cu tehnicile noastre creative? Ce ai zice să să economisești timp la crearea unui tablou și să te bucuri și mai mult de proces? Aruncă o privire peste sfaturile noastre practice și lasă-te inspirat(ă)!

GOBLENUL CU DIAMANTE 

GRĂBEȘTE PROCESUL

Ideea de a aplica câte un ștras pe rând până când întreaga operă de artă este finalizată ți se pare intimidant? Nu trebuie să fie așa! Haide să vezi cât de simplu poate fi dacă urmezi câteva sfaturi practice:

 • Încearcă să folosești mai mult lipici. De obicei, stiloul pentru aplicare se înmoaie în pasta adezivă (care vine la pachet cu fiecare set de goblen cu diamante) pentru a crea mai multă adereță, permițând stiloului să apuce mai bine diamantele.
 • Ce ar fi să sari peste acest pas și să pui toate diamantele necesare direct în recipientul cu adeziv și să le apuci de acolo cu stiloul? Da, poți face asta și îți va fi mult mai ușor să completezi zonele mai mari mari cu același simbol!
@vymaluj_si_sam Trucul nostru pentru goblenurile cu diamante o să te scutească de ore de muncă! #lifehack #tipy #diamantování #art ♬ původní zvuk - vymaluj_si_sam

 

 • Îți surâde să îți grăbești munca în felul acesta? În afară de adezivul, poți utiliza o serie de instrumente suplimentare, cum ar fi stiloul de lemn cu 13 accesorii metalice, pentru a face aplicarea ștrasurilor pe pânză mai ușoară și mai precisă!

CUMPĂRĂ

 

DBN kolečko (2)
@creative.mat Ai încercat vreodată? Lucrul la goblenul cu diamante e de o mie de ori mai ușor acum! 😍😍🤍 #diamands #diamondpainting #diamondpaintingfactory #lifehack #art #artist ♬ Baianá (Sped Up Version) - Bakermat

 

 

 

Și asta nu e tot! Îți oferim și stilouri de aplicare cu o rolă la unul din capete, pentru ca tu să lucrezi și mai rapid. Cu ajutorul acestuia, vei putea să apuci un număr mare de diamante dintr-o singură mișcare și să le distribui uniform pe pânză! Produsul vine la pachet cu mai multe accesorii de rezervă colorate.

 

 

MAI MULTĂ ORDINE ÎN CASĂ!

 • Oricât ar fi de distractiv, goblenul cu diamante poate isca un mic haos la tine acasă.  În entuziasmul momentului, ștrasurile ajung unde nu trebuie și se împrăștie peste tot. Însă cu o cutie de organizare și depozitare de la noi, nu mai ai de ce să îți faci griji în această privință. Ai o mulțime de modele din care să alegi, așa că de ce să nu profiți la maximum! Cu diamantele perfect ordonate, nu mai ai niciun motiv să ți se distragă atenția (bine, cel puțin nu pentru că diamantele sunt împrăștiate peste tot).

 

PICTURA PE NUMERE

NU-ȚI FIE TEAMĂ DE CULORILE USCATE!

 • Vopselele ar trebui să rămână utilizabile pentru o perioadă lungă de timp, cu condiția să le închizi corespunzător. Dar ce se întâmplă dacă capacul a fost lăsat întredeschis și vopseaua și-a pierdut consistența cremoasă?
 • Înmoaie pensula în apă și apoi adaugă câteva picături în recipient. Cu ajutorul unei scobitori, amestecă bine conținutul până când devine din nou ușor de aplicat și ești gata să continui lucru la opera ta de artă!

 

 

MĂRGELELE DE CĂLCAT

ȚINE-TE DEPARTE DE DEZASTRE!

 • După ce lucrezi ore în șir, nu este nimic mai enervant decât să îți pui palma pe planșeta pe care ai aplicat deja mărgelele și să ți se lipească toate mărgelele de ea! Pentru a te asigura că așa ceva nu o să se întâmple, pudrează-ți mâinile cu pudră de talc înainte. Așa eviți orice mic dezastru!
 • O altă abordare este să pui bandă adezivă peste planșetele completate și să le unești pe măsură ce avansezi. Lucrează de sus în jos, fixând fiecare piesă finalizată cu bandă adezivă cât mai de îndată după ce ai terminat-o.

@catharina.ma Răspunde lui @devynsmitty Truc pentru mărgelele de călcat 😎 #hamabeadsart #perlerbeadsart #hamabeads #foryou ♬ Aesthetic - Xilo

 

APLICĂ MĂRGELUȚELE ÎN MULTE MODURI DIFERITE

 • Aplici mărgeluțele pe planșetă cu mâna liberă sau folosind o pensetă?
 • Dacă ai deja un set creativ de goblen cu diamante acasă, poți încerca aplicarea cu stiloul special pentru diamante. Nu trebuie decât să prinzi mărgeluța de vârful stiloului, apăsând cu degetul pentru a o fixa, după care să o transferi pe planșeta de lucru.
@craftweekly Ai instrumente de la goblenul cu diamante? Încearcă să aplici mărgelele de călcat așa! #crafting #crafttips #crafthack #perlerbeadhacks #easykidscrafts #perlerbeadsart #diamonding #happydiamonding ♬ I Just Wanna Know - Luke Reeves

PICTURA CU PUNCTE

 

ÎNCEPE DIN MIJLOC!

 • Atunci când colorezi punctele, îți recomandăm să începi din mijlocul tabloului și să nu sari de la o secțiune la alta; în acest fel, motivul pe care l-ai ales ți se va dezvălui treptat-treptat, cu fiecare punctuleț colorat!
 • Dacă lucrezi împreună cu altcineva simultan, începeți să lucrați din părți opuse ale pânzei.
 • Tehnica punctului este una dintre cele mai elementare. Nu durează mult timp și nu necesită utilizarea multor instrumente sau multă gândire. Cel mai bun sfat pe care ți-l putem da este să îți pui niște muzică sau un podcast în căști și să te relaxezi pe deplin!