Ce pictură pe numere să alegi pentru bunici?

Pictura pe numere este o activitate îndrăgită de oameni de toate vârstele. Adulții, de pildă, sunt atrași de pictura pe numere pentru că îi relaxează, îi face să uite de grijile acumulate peste zi și le stimulează creativitatea. De asemenea, mulți sunt încântați să producă ei înșiși un obiect decorativ unic, care să aducă o pată de culoare în propria casă. Mulți le fac și micuților lor cunoștință cu pictura pe numere ca o activitate sănătoasă și creativă de petrecere a timpului liber și pictează împreună cu întreaga familie motivele preferate. Inclusiv bunicii sunt bucuroși să se implice într-un astfel de proiect creativ și își ajută nepoțeii să picteze tablouri pe numere.

Pictura pe numere

Pictura pe numere cu motive speciale pentru începători este o activitate atrăgătoare chiar și la o vârstă mai înaintată. Bunicii se pot relaxa pictând pe numere în intimitatea propriei grădini, pe terasă sau în sufragerie. Pictura pe numere nu are reguli și oricine poate lucra în ritmul lui, așa că pot lua o pauză ori de câte ori simt nevoia și reveni atunci când timpul le permite.

Mai mult, este o idee de cadou grozavă, care o să îți impresioneze bunicul, bunica și pe toți cei dragi. Nu doar lucrul la tabloul pe numere va fi o activitate plăcută și relaxantă, ci și rezultatul, pe care îl pot agăța după aceea direct pe perete, va fi un obiect decorativ original, realizat chiar de ei. Cu un astfel de cadou, aduci un strop de bucurie în viața celor dragi ție.

Ce picturi pe numere sunt potrivite pentru bunici?

În galeria noastră găsești nenumărate motive organizate în funcție de nivelul de dificultate. Alege nivelul potrivit în funcție de experiența persoanei căreia vrei să îi faci cadou o pictură pe numere. Dacă este primul proiect de acest gen, atunci nu vei da greș cu un tablou cu un grad de dificultate ușor. Dacă bunicul sau bunica ta au mai încercat această activitate în trecut, oferă-le o provocare nouă cu o pictură cu un grad de dificultate mai crescut. Poate bunicii tale îi plac mult florile? Impresioneaz-o cu un tablou pe numere cu florile preferate!

Fotografii

Orice cadou cu valoare sentimentală și o conexiune directă cu persoana căreia vrei să îi dăruiești ceva va aduce un strop de bucurie. Bunicul sau bunica ta cu siguranță va prețui un tablou pe numere realizat după o fotografie proprie, cu ei, cu tine sau cu alți membri ai familiei. Ce ar fi să oferi în dar o pictură pe numere după o poză de la nunta bunicilor tăi? Sau după o fotografie care să le reamintească de tinerețea lor? Poți comanda un tablou de diferite mărimi, în funcție de dimensiunea fotografiei pe care vrei să o folosești drept șablon. Mai mult, poți alege dacă vrei să primești un tablou doar cu o anumită porțiune din fotografie, în format orizontal sau vertical.

Este esențial să ții cont de faptul că fotografia aleasă influențează mult calitatea tabloului final. Potrivite pentru proiectele de pictură pe numere sunt fotografiile cu fundal amplu și uniform, înfățișând persoane sau chiar animale. De asemenea, e foarte important ca fotografia aleasă să fie bine focalizată și expunerea la lumină corespunzătoare. Dacă fotografia aleasă de tine nu se pretează la un tablou pe numere, vei fi contactat de echipa noastră de designeri care îți va cere să alegi o altă poză.

După ce ți-ai dat acordul asupra simulării de design din partea echipei noastre, noi îți pregătim pachetul, care include pânza numerotată, o imagine cu tabloul final pentru orientare, pensule și suficiente culori acrilice. Dacă vrei să oferi în dar un tablou pe numere, îți recomandăm să comanzi pânza montată pe un cadru din lemn. Nu doar că este mai simplu de pictat așa, însă odată finalizat, tabloul poate fi agățat direct pe perete.

Un astfel de cadou va fi apreciat și îndrăgit de orice persoană dragă ție.