Ce este pictura pe numere?

mceclip0-10

Produsul original, de la care a pornit toată ideea: pânze-șablon, gata de a fi pictate chiar de tine, fie după propria poză, fie după un motiv existent deja în galeria noastră, cu toate ustensilele necesare incluse. La noi găsești atât pictură pe numere cu șasiu, cât și fără șasiu (doar pânza rulată).

Crezi că nu te pricepi la pictat? Suntem aici să îți demonstrăm contrariul! Cu picteazapoza.ro, ORICINE e în stare să producă o operă de artă. Citește mai departe pentru a afla care este secretul.

Pictura pe numere e o joacă de copii! Nu presupune nimic altceva decât să colorezi câmpurile numerotate în culoarea corespunzătoare, prevăzută cu același număr. Astfel, câmpurile funcționează ca o hartă care o să te ghideze în siguranță spre un tablou uluitor, pictat chiar de mâna ta. Rezultatul final nu va fi cu nimic diferit de un tablou pictat de un artist profesionist. Nu-i așa că abia aștepți să răspunzi modest la întrebări de tipul: „Ce tablou frumos! Cine l-a pictat?” cu „Chiar eu!”

Așa că de ce să nu scoatem de la naftalină cărțile de colorat de când eram mici și să redescoperim pictura cu ajutorul unui set de pictură pe numere? De ce să colorezi cu creioane colorate când poți să folosești culori acrilice de înaltă calitate și să te simți ca un adevărat artist? În locul unui șablon de colorat, primești o pânză adevărată, creată după fotografia dorită, pe care se află câmpuri numerotate care să te ghideze și să elibereze energia creativă din tine!

Ți-ar plăcea să agăți tabloul pe perete de îndată ce l-ai terminat? Dacă alegi varianta cu ramă când plasezi comanda, nu doar că o să îți fie mai ușor să pictezi, dar de îndată ce vei lăsa pensula din mână, vei putea să îți admiri capodopera în toată splendoarea, direct la tine pe perete. 

 16988

De ce ai nevoie pentru realizarea unei picturi pe numere?

 • O fotografie, care poate fi fie o poză personală, fie unul dintre motivele disponibile în galeria noastră.
 • Culori acrilice și pensule, incluse deja în setul de pictură pe numere.
 • Răbdare. Pictatul a sute de câmpuri mici poate fi uneori destul de migălos, însă rezultatul final merită tot efortul!
 • Un spațiu de lucru curat și liniștit. Dacă nu ai șevalet, poți să întinzi un ziar sau o bucată de material sub pânză ca să nu murdărești împrejurimile.
 • Un bol cu apă pentru a-ți clăti pensulele.

Ce motiv să aleg?

Dacă doar ce urmează să comanzi primul tău set de pictură pe numere, e o idee bună să începi cu ceva mai ușurel. Asta ar însemna, de exemplu, un tablou mai mic sau un motiv cu câmpuri mai mari și mai puține culori. Deja ai căpătat suficientă încredere în tine? Atunci testează-te cu o pânză de dimensiuni mai mari, cu un motiv mai colorat și mai dificil.

Indiferent de motivul ales, noi îți urăm mult succes! Distracție plăcută la pictat și nu uita să ne arăți la final opera ta de artă!

16993

 

De ce o să adori pictura pe numere?

 • Produs 100% fabricat în Uniunea Europeană.
 • E un mod minunat de a scăpa de stres și anxietate și de a-ți îmbunătăți capacitatea de concentrare, fiind o activitate plăcută și relaxantă.
 • Nu ai nevoie de niciun fel de experință cu pictura, nici de talent artistic.
 • E o activitate perfectă pentru întreaga familie! Bucură-te de o seară frumoasă alături de cei dragi, meșterind împreună la un tablou.
 • E un cadou minunat! Indiferent de ocazie, mergi la sigur cu un set de pictură pe numere.
 • Îți poți crea propria galerie de tablouri pictate după propriile fotografii.
 • E o activitate pentru toate vârstele.
 • Cu pictura pe numere, oricine poate picta și produce adevărate opere de artă.