UN VOUCHER pentru un tablou bazat pe o poză proprie (cu mărgele de călcat)

Neevaluat

Creațiile cu mărgele de călcat, bazate pe o fotografie proprie, sunt cel mai nou și îndrăgit produs din gama noastră. Iar vestea bună este că îți oferim și vouchere cadou, speciale pentru ele! Oferă-le celor dragi un voucher în dar, iar noi avem grijă ca ei să primească ceva special, creat după o fotografie aleasă de ei. Mai mult, le vom livra coletul complet gratuit!

 

Dimensiune
Variantă
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
Disponibilitate Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Fabricat și trimis în decursul a 3 zile Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
259,90 lei 239,90 lei 219,90 lei 199,90 lei 279,90 lei 259,90 lei de la 199,90 lei
UN VOUCHER pentru un tablou bazat pe o poză proprie (cu mărgele de călcat)
Neevaluat
UN VOUCHER pentru un tablou bazat pe o poză proprie (cu mărgele de călcat)
Livrare gratuită Livrare gratuită Livrare gratuită Livrare gratuită Livrare gratuită Livrare gratuită Livrare gratuită

Cum funcționează voucherele?

1. Alege-ți o tehnică de pictură, dimensiunea tabloului și decide dacă vrei un tablou cu sau fără cadru de lemn (noi îți recomandăm să alegi și un cadru) și instrumente adiționale și comandă voucherul.

2. Vrei să personalizezi voucherul? Scrie o urare în „Note” și noi o vom include în voucher.

3. Vei primi voucherul în format electronic pe e-mail de îndată ce primim plata.

4. Destinatarul ne va trimite apoi codul voucherului cadou alături de fotografia aleasă la info@picteazapoza.ro. În baza acestei fotografii, noi îi vom fabrica un set cu mărgele de călcat. De îndată ce primește comanda, persoana dragă ție se va putea apuca imediat să creeze o operă de artă unică, care va atrage privirile tuturor!

 

 

Ce te așteaptă când comanzi mărgele de călcat create după propria poză? 

Probabil că îți amintești de mărgelele de călcat din copilărie, o activitate îndrăgită de mulți copii din întreaga lume, de generații întregi. Noi am reinventat produsul și îți oferim o variantă mai sofisticată, perfectă atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. La noi, primești un șablon detaliat care te ghidează să asamblezi mărgelele cu acuratețe și să recreezi modelul ales. Datorită bogăției de detalii, seturile noastre cu mărgele de călcat se pretează excelent și pentru recreerea unei fotografii proprii. Când faci cadou un set de mărgele de călcat, destinatarul nu doar asamblează mărgelele conform șablonului. La final, trebuie să topească mărgelele utilizând căldura unui fier de călcat, pentru ca ele să contopească în imaginea dorită – fără doar și poate, cea mai distractivă parte a întregului proces. Imaginează-ți cu câtă satisfacție aștepți să îți vezi creația în fața ochilor!

Lucrul cu mărgelele de călcat este simplu, ceea ce le face un cadou ideal pentru cei mai nerăbdători dintre noi. Rezultatele, însă, sunt la fel de impresionante ca și în cazul celorlalte tehnici creative oferite de Picteazapoza.ro. Diferența este că, în cazul mărgelelor de călcat, imaginea se poate realiza în doar câteva clipe. De asemenea, sunt un cadou minunat și pentru copii, însă recomandăm ca etapa de finalizare a tabloului cu fierul de călcat să se efectueze sub supravegherea unui adult.

Află mai multe despre mărgelele de călcat

 

Expediere și livrare

Oferim livrare gratuită cu acest voucher cadou.

Expediem coletele din Praga și oferim trei opțiuni de livrare la orice adresă din România: GLS, Packeta.ro, Poșta română și FedEx.

Destinatarul poate alege modalitatea de livrare dorită atunci când plasează comanda pe pagina noastră, deci nu trebuie să îți faci griji legate de livrare.

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: