Ce sunt mărgelele de călcat?

FUSEbeads

Dacă îți place să îți petreci timpul liber cu activități creative, cu rezultate uimitoare, ai venit la locul potrivit! Cu mărgelele noastre de călcat nu ai nevoie nici de experiență, nici de talent artistic ca să produci o adevărată operă de artă. Iar dacă în copilărie îți plăcea să creezi imagini fel și fel din mărgeluțe colorate la ora de lucru manual, noi îți readucem această activitate relaxantă și distractivă, potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Să-i dăm drumul!

În ziua de astăzi, arta recapătă tot mai multă importanță în viața noastră de zi cu zi și tot mai mulți oameni utilizează arta în diferitele ei forme. PicteazaPoza.ro îți oferă posibilitatea să îți exprimi pornirile artistice cu ajutorul mărgelelor de călcat și îți vine în ajutor cu instrucțiuni clare, pentru ca tu să realizezi opera de artă mult dorită. Îți poți alege fie un motiv existent în galeria de pe pagina noastră, fie un proiect personalizat, realizat după o fotografie proprie! Seturile noastre de mărgele de călcat vin la pachet cu instrucțiuni, șabloane și toate instrumentele de care ai nevoie pentru micul tău proiect creativ, fără să trebuiască să mai achiziționezi ceva în plus.

Ești gata de primul tău proiect cu mărgele de călcat? Comandă-ți setul dorit, apucă penseta și începe să aplici mărgeluțele colorate pe șablon! Rezultatul va fi un mozaic multicolor, care atrage priviri admirative și înveselește instant orice încăpere din casa ta.

 

Cum se folosesc mărgelele de călcat?

De îndată ce ai plasat comanda, setul cu mărgele de călcat pornește în drum spre tine și îți aduce tot ce ai nevoie ca tu să te apuci de lucru imediat. Singurul lucru care îți mai trebuie și nu este inclus este un fier de călcat.


Această tehnică inventivă nu presupune altceva decât să aplici mărgeluțele de plastic la locul corespunzător, utilizând planșetele de plastic incluse în set. Tot inclus în set este și un șablon care să te ghideze în timpul lucrului. Acest șablon este prevăzut cu simboluri și este nevoie să îl decupezi. Însă totul este o joacă de copii, pentru că vei ști în orice moment care este locul potrivit la care să aplici mărgeluța.

De îndată ce ai terminat de aplicat mărgeluțele, nu trebuie decât să „sudezi” secțiunile între ele, trecând cu fierul de călcat peste secțiunile peste care ai pus în prealabil hârtia specială de călcat. Căldura va topi treptat mărgelele de plastic, care se vor contopi și combina perfect. La final obții o creație artistică sub forma unui mozaic colorat, creat după placul inimii tale. Vrei să știi și mai exact ce te așteaptă la comandarea primului tău set de mărgele de călcat? Ți-am pregătit mai jos instrucțiuni pas cu pas:

 

         

 

 Ce motiv să alegi pentru mărgelele de călcat?

Poți alege un motiv care îți surâde din galeria noastră, unde găsești modele speciale pentru copii, motive cu animale, cu personaje din filme îndrăgite și cu diferite destinații turistice din întreaga lume. Dacă preferi totuși un proiect creativ personalizat, ne poți trimite oricând o fotografie proprie, pe care noi o utilizăm ca șablon pentru crearea unui set de mărgele de călcat personalizat. Astfel, poți să imortalizezi cele mai frumoase momente din viața ta, iar la final să îi oferi cuiva drag mozaicul în dar sau să îți decorezi cu el sufrageria sau dormitorul!

Cu seturile noastre de mărgele de călcat distracția este garantată, la fel și relaxarea, căci vei reuși instantaneu să uiți de toate grijile. Este o activitate minunată și pentru copii, pe care îi ajută să își dezvolte abilitățile motorii fine și să își îmbunătățească în mod distractiv capacitatea de concentrare.

 

 

  

De ce adoră clienții noștri MĂRGELELE DE CĂLCAT de la PicteazaPoza.ro 

  • Produs fabricat în UE –  livrare promptă garantată!
  • Nu ai nevoie de pic de experiență creativă sau talent ca să produci o adevărată operă de artă.
  • Lucrul cu mărgelele de călcat este o modalitate excelentă să scapi de stres și anxietate. Să înceapă distracția!
  • Este o activitate grozavă pentru întreaga familie. Bucură-te de o seară relaxantă în confortul propriei case, alături de partener și de copii și creați ceva minunat împreună!
  • Mărgelele de călcat sunt o idee unică de cadou. Poți face în dar cuiva drag un set de mărgele de călcat sau poți dărui opera gata finalizată.
  • Produsul final aduce un suflu nou în orice încăpere, iar cu motivele speciale pentru copii ai o jucărie grozavă și inedită pentru cei mici!