Instrucțiuni pentru Pictura cu puncte

mceclip0-16

 

1. Despachetează coletul

Conține toate instrumentele necesare pentru pictura cu puncte, precum:

  • O pânză-șablon, prevăzută cu puncte și cercuri de diferite mărimi.
  • O cariocă specială pentru pictura cu puncte în culoarea aleasă.

Din experiență, acestea sunt instrumentele necesare care te vor ajuta să obții cu ușurință rezultatul dorit pentru pictura ta cu puncte:

  • Cariocă cu vârf gros – ideală pentru umplerea suprafețelor mai mari. 
  • Cariocă cu vârf subțire – potrivită pentru punctele mici, unde este nevoie de precizie.

2. Ești gata să începi pictura cu puncte

Nu trebuie decât să umpli cerculețele de pe pânză, iar motivul selectat ți se va dezvălui punct cu punct pe măsură ce avansezi.

Desenează puncte și cerculețe de diferite mărimi, conform șablonului de pe pânză.

Cercurile goale trebuie umplute. În funcție de motivul ales, pânza poate cuprinde până la zeci de cerculețe de mărimi diferite. Pe unele dintre acestea trebuie doar să le atingi ușor cu vârful cariocii, pe altele va trebui să le accentuezi mai tare. Cercurile de dimensiuni mai mari trebuie doar umplute, la fel cum ai proceda cu o carte de colorat.

 

3. Alege tehnica dorită

Carioca aproape că nu lasă deloc urme și nu mânjește pânza, dar ca să fii sigur, încearcă să te concentrezi pe cerculețele dintr-o zonă pe care știi că nu o vei atinge din greșeală cu mâna. De pildă, poți să începi să colorezi în mijlocul pânzei și să te muți treptat spre margini, după care să treci la colțuri.

Tu decizi ce tehnică de colorat ți se potrivește mai bine. Vrei să începi cu cercurile mai mari sau îți dorești rezultate rapide și ai prefera mai degrabă să începi cu cele mai mici? Sau vrei să te concentrezi pe cerculețele dintr-o anumită zonă, indiferent de mărime? Alegerea e a ta, rezultatul va fi însă întotdeauna impresionant!

 

4. Cu răbdarea treci și marea

Îți faci griji că rezultatul final nu va fi pe măsura așteptărilor? Ai colorat punctele mai mici sau mai mari decât ar fi trebuit? Nicio problemă! Chiar dacă pe alocuri nu ai colorat 100% conform șablonului, rezultatul va fi oricum uimitor. Trebuie doar să ai puțină răbdare până când motivul ales începe să se contureze pe măsură ce colorezi, însă așteptarea merită în totalitate!

 

5. Ai terminat?

Dacă ai ales să primești pânza-șablon încadrată pe o ramă, îți poți agăța opera de artă direct pe perete. Acest tablou unic, realizat chiar de tine, este un obiect decorativ grozav, care va însufleți orice încăpere..

 

 

6. Arată-le tuturor creația ta!

Arată întregii comunități de fani pictură cu puncte capodopera creată!  

Atenție: Acest produs nu este indicat copiilor cu vârsta sub 3 ani.