Cum alegi un motiv

Ești gata să te aventurezi pe tărâmul creativității, unde oricine poate deveni artist? Pătrunde în universul formelor și culorilor și transformă-ți viziunile artistice într-o operă de artă inedită! Indiferent dacă ești în căutarea unei activități relaxante pentru timpul liber sau al unui obiect decorativ original, la noi găsești o selecție variată de motive, care așteaptă să fie aduse la viață de mâinile tale!  

Vrei să experimentezi cu pictura pe numere, cu goblenul cu diamante, cu pictura cu puncte sau cu mărgelele de călcat? Noi te ajutăm să alegi motivul potrivit stilului și personalității tale. Ți-am pregătit mai jos un mic ghid care să te inspire să alegi un motiv, cu informații practice despre categorii și filtrele care îți ușurează căutarea când faci cumpărături la noi.

  

CATEGORII

Gama foarte variată de motive este mândria noastră la Pictează Poza. Obiectivul nostru este ca orice cumpărător să își găsească tabloul preferat, care să îl entuziasmeze de la prima vedere. Prin urmare, ne-am organizat motivele sistematic în mai multe categorii. Dacă ai deja o idee în minte, de pildă o bijuterie arhitectonică, o atracție turistică celebră, portretul unei personalități sau un peisaj pitoresc, cu siguranță că vei găsi tot ce îți dorești în categoriile respective.

 

 

Screenshot 2023-12-06 at 22.23.22

 

 

Un exemplu de câteva dintre categoriile disponibile pentru pictura pe numere.

 

 

 

CUM SĂ FOLOSEȘTI FILTRELE INTELIGENT

Filtrele noastre pot fi folosite atât pentru o categorie specifică, cât și în general și te vor ajuta să îți găsești opera de artă preferată cât ai bate din palme. Selecția de filtre disponibile diferă în funcție de tehnica aleasă.

Găsești filtrele în partea stângă a galeriei de produse. Cu ajutorul lor, îți poți selecta preferințele pentru:

 • Preț
 • Culoare
 • Dificultate
 • Dimensiune
 • Număr de culori
 • Orientare
 • Potrivit pentru
 • Ramă
 • Recomandat pentru
 • Stil
 • Timp de lucru  
 • Tip de șablon 

 

Haide să ne uităm mai îndeaproape la fiecare opțiune. Evident, poți combina diferite filtre, dar dacă știi cum să le folosești inteligent, vei reuși să îți alegi motivul preferat în doar câteva clipe!

 

Preț

Screenshot 2023-12-06 at 22.17.57

 

Filtrul ideal pentru oricine caută produse într-un anumit segment de preț. Vrei să știi care sunt tablourile la prețurile cele mai mici sau vrei să găsești tablouri speciale, la prețuri mai mari? Selectează intervalul de preț dorit și explorează!

 

Culoare

Screenshot 2023-12-06 at 22.17.04

Vrei o pictură într-o anumită nuanță pentru locuința ta? Acest filtru îți ușurează treaba, permițându-ți să selectezi una sau mai multe culori pentru a afișa rezultatele în nuanțele dorite. Filtrul de culoare poate fi folosit la toate tehnicile, mai puțin la picturile cu puncte, la care culoarea tabloului este determinată de culoarea cariocii incluse în set.

 

Dificultate

Screenshot 2023-12-06 at 22.18.21

La pictura pe numere, numărul de câmpuri determină gradul de dificultate. Prin urmare, poți începe cu motivele mai ușoare (între 200 și 1000 de câmpuri) și continua apoi cu picturi cu dificultate medie sau potrivite pentru experți (începând cu 1000 și peste 1500 de câmpuri).

Pentru celelalte tehnici, nu exprimăm gradul de dificultate în număr de câmpuri. La goblenul cu diamante și la pictura cu puncte, vorbim despre timpul de lucru necesar, pentru care găsești un filtru mai jos. Bineînțeles, dimensiunea tabloului va fi direct proporțională cu gradul de dificultate. Cu cât este mai mare un tablou, cu atât va fi mai dificil să îl finalizezi.

 

Dimensiune

Dimensiunea tabloului este poate cel mai important filtru dacă vrei să ocupi un anumit spațiu gol pe perete. Avem o veste bună pentru tine: găsești la noi tablouri într-o varietate de dimensiuni, de la cele mai mici, de 20 x 30 cm, la picturi-gigant de 80 x 120 cm. 

Număr de culori

Screenshot 2023-12-09 at 10.26.59

Numărul de culori este un alt filtru care determină dificultatea tabloului. Cu cât sunt mai multe nuanțe într-un tablou, cu atât vei avea nevoie de mai mult timp și răbdare pentru a-l finaliza.

Orientare

Screenshot 2023-12-06 at 22.18.37

  

Vrei un tablou pătrat sau dreptunghiular, în format vertical sau orizontal? Aici îți poți alege opțiunea dorită. La noi găsești, de asemenea, și tablouri mari, în format panoramic, care te vor lăsa cu gura căscată!

 

Potrivit pentru

Screenshot 2023-12-06 at 22.20.13

 

Cauți un tablou pentru tine sau vrei să îi faci un cadou original cuiva drag? Acest filtru te poate ajuta să selectezi tematici recomandate de noi ca fiind potrivite pentru copii, adolescenți, adulți, mame, iubit(ă) sau motive masculine, potrivite pentru bărbați.

 

Ramă

Screenshot 2023-12-06 at 22.19.57

Spre deosebire de alte magazine asemănătoare de pe piață, la noi găsești o varietate de rame și cadre pentru tabloul tău, precum: pânze simple fără cadru, pânze cu cadru interior de lemn, cu cadru interior rotund, cu cadru DYI și cu ramă magnetică. Îți oferim, de asemenea, și pânze montate pe planșete-suport. Tu ce preferi? Selectează opțiunea dorită folosind acest filtru. Dacă ești interesat(ă) de un tip anume de cadru sau ramă, aruncă un ochi peste acest articol pentru a afla care sunt diferențele între opțiunile disponibile.

 

Recomandat pentru

Screenshot 2023-12-09 at 10.30.41

Te-ai gândit deja unde dorești să expui tabloul după ce îl termini? Selectând camera dorită, primești recomandări de motive potrivite pentru ficare încăpere din casa ta și din afara ei.

 

Stil

Screenshot 2023-12-06 at 22.17.30

Orice artist este în căutare de inspirație, indiferent că este vorba de un apus romantic, lejeritatea stilului boem, nostalgia motivelor vintage, puritatea minimalismului sau eleganța clasică. În plus, avem ceva și pentru amatorii de SF/fantasy, cărora le oferim motive unice! Am extins numărul de stiluri disponibile pentru unele dintre tehnicile noastre, adăugând stiluri precum anime, pop-art, graffiti și motive orientale exotice. Pe tine ce stil te inspiră cel mai tare?

  

Timp de lucru

Screenshot 2023-12-06 at 22.19.30

 

Cât timp dorești să lucrezi la proiectul tău artistic? Vrei să termini tabloul într-o singură seară, în câtvea zile sau preferi mai degrabă să savurezi momentul pe o perioadă mai lungă, de câteva săptămâni?

 

Tip de șablon

Screenshot 2023-12-06 at 22.19.10

 

Am creat motive pentru tine folosind diferite șabloane și formate. Vrei să cauți tablouri în funcție de tehnica folosită pentru a crea motivul? Selectează aici tipul de imagine cu care vrei să lucrezi: șablon creat de Inteligența Artificială, creat pe baza unei picturi celebre, a unui design grafic, a unui desen sau bazat pe o fotografie reală.