OPȚIUNI DE TEHNICI CREATIVE - Pictură cu puncte

 

CREEZI UN TABLOU DIN SUTE DE PUNCTE CU MÂNA TA

Am conceput o tehnică artistică inovatoare, pe care nu o mai poți găsi altundeva. Pictura cu puncte se realizează pe o pânză acoperită în întregime cu puncte și cerculețe goale de diferite dimensiuni. Cu ajutorul cariocii incluse în set, tu nu trebuie decât să umpli sau să colorezi punctulețele și cercurile în culoarea aleasă, iar rezultatul va fi un tablou absolut impresionant. Te vei putea convinge singur(ă) cum, cu o tehnică atât de facilă, poți obține rezultate fantastice.

Să-i dăm drumul
DE CE O SĂ ADORI PICTURA CU PUNCTE?

Pictura cu puncte este o activitate perfectă nu doar pentru o singură persoană, ci și pentru un grup, pentru cupluri sau pentru familie. Fiecare poate avea propria cariocă și poate contribui astfel la finalizarea tabloului. Cu cât lucrează mai multe persoane, cu atât mai repede veți fi gata și veți putea trece la următoarea pictură cu puncte (spunem asta pentru că știm cât de greu este să te oprești la una singură).

Pictura cu puncte este o tehnică foarte practică, pentru că poți lua setul compact cu tine oriunde mergi. Nu ai nevoie decât de pânză și de cariocă, care încap cu ușurință în orice valiză, geantă sau rucsac.  

Mai ușor nici că se putea
Doar carioca și pânza. Fără vopseluri pe degete, fără ștrasuri împrăștiate. Nu ai nevoie decât de cariocă, de pânză și de tine însuți.
Cadre de lemn
Putem fabrica pânza direct pe un cadru de lemn. Astfel, nu îți mai trebuie decât un cui pe perete pentru a le arăta tuturor creația ta.
Diferite dimensiuni
Îți oferim dimensiuni variate, de la tablouri micuțe de 20 x 30 cm, până la pânze gigant de 80 x 120 cm.

DE CE AI NEVOIE

1. O fotografie, care poate fi proprie sau aleasă din selecția noastră de motive.
2. Carioci speciale, atent selecționate de noi pentru această tehnică și incluse în set.
3. Răbdare. Realizarea unui tablou compus din sute de puncte și cercuri necesită timp și migală, dar rezultatul merită cu vârf și îndesat!
4. Un spațiu de lucru liniștit și curat. Găsește un moment al zilei în care să îți acorzi o clipă de liniște: doar tu și tabloul. Așa te poți bucura din plin de această activitate.
5. O lumânare parfumată, muzică ambientală, un difuzor de aromaterapie. Creează un cadru relaxant și bucură-te din plin de această activitate liniștitoare.