Goblenuri cu diamante cu poza ta – Tutorial pas cu pas

Cuprins:  

 

Ce este un goblen cu diamante?

Lucrul la un goblen cu diamante, o activitate creativă și plăcută pentru timpul liber, presupune aplicarea unor ștrasuri strălucitoare pe o pânză adezivă. Simplu de tot, nu-i așa? În realitate, este chiar și mai simplu decât îți imaginezi. Pânza este împărțită în diferite secțiuni, prevăzute cu simboluri. Nu trebuie decât să potrivești simbolurile de pe pânză cu cele de pe pachețelele de ștrasuri și vei ști imediat unde este locul fiecărui diamant. Ștrasurile se vor lipi imediat de pânză, deoarece este prevăzută cu un strat adeziv.

 

La final, te poți bucura de propria ta operă de artă, care strălucește frumos la lumină. Mai mult, dacă îți comanzi un goblen cu diamante montat pe un cadru de lemn, poți agăța tabloul de perete de îndată ce l-ai finalizat!

 

Ce conține kitul pentru realizarea unui goblen cu diamante?

Nu este nevoie să mai cumperi nimic în plus, pentru că setul de goblenuri cu diamante de la picteazapoza.ro include deja tot ceea ce îți trebuie.

În kitul de la noi vei găsi:

  • un șablon cu motivul ales și pânza adezivă prevăzută cu simboluri
  • pachețele cu ștrasuri prevăzute cu simboluri, în culorile necesare pentru motivul ales
  • instrumente de lucru (o bucată de ceară, un stilou special pentru aplicare și o cupă pentru scoaterea diamantelor din pachețele)
  • instrucțiuni detaliate 

 

Goblenuri cu diamante cu sau fără cadru de lemn?

Când plasezi comanda, ai de ales între pânza simplă, rulată și cea montată pe un cadru (șasiu) de lemn. Noi îți recomandăm varianta pe cadru de lemn, pentru că îți ușurează mult munca la tablou, iar la final îți poți agăța creația direct pe perete.

Dacă vrei să îi oferi cuiva drag un goblen cu diamante făcut de tine sau chiar setul în sine, versiunea montată pe un cadru de lemn este de preferat. 

 

Goblen cu diamante după poza ta

În magazinul nostru online, ai de ales dintr-o gamă largă de motive deja disponibile, pe care le poți comanda direct. Însă trebuie să îți mărturisim că ne place enorm să îți creăm seturi personalizate de goblenuri cu diamante cu poza ta, care sunt și cel mai bine vândut produs al nostru. Și e lesne de înțeles de ce: nimeni altcineva din întreaga lume nu va mai avea un goblen la fel ca al tău! Dacă îți dorești și tu un goblen cu diamante cu poza ta, ne bucurăm să îți fabricăm un set personalizat. Pur și simplu trimite-ne fotografia aleasă, iar noi ne ocupăm de restul detaliilor. Însă e important să alegi cu grijă fotografia, pentru că nu orice poză este potrivită ca șablon pentru un goblen cu diamante. Citește mai jos pentru a afla cum alegi fotografia potrivită.

 

Cum alegi fotografia potrivită?

Cu cât este mai înaltă calitatea fotografiei, cu atât mai reușit va fi rezultatul final. În plus, e important ca poza să nu fie încețoșată, de rezoluție slabă, supraexpusă sau cu umbre proiectate pe fața persoanelor din fotografie. Animalele de companie, pozele cu familia făcute de aproape și peisajele reprezintă motive excelente, care se pretează bine ca șablon pentru goblenurile cu diamante. Selfie-urile produc de asemenea rezultate foarte frumoase! Poți arunca aici o privire peste câteva exemple de fotografii potrivite și nepotrivite pentru un goblen cu diamante după poza ta.

 

Designerii noștri grafici au experiență îndelungată și pot recrea aproape orice motiv îți dorești. În caz nu ești sigură dacă fotografia aleasă este potrivită, trimite-ne poza pe e-mail, iar experții noștri îți vor da de știre dacă este o alegere bună pentru goblenul tău cu diamante.

 

Produs de calitate fabricat în Uniunea Europeană

Produsele noastre sunt unice în lume. Picteazapoza.ro este producătorul direct al seturilor de goblen cu diamante. Noi suntem cei care realizăm designul grafic, tipărim pânzele cu șablonul corespunzător, producem ștrasurile și expediem coletele la clienții noștri din întreaga lume, direct din fabrica proprie din Praga, Cehia. Materialele utilizate pentru instrumentele de lucru sunt de cea mai bună calitate, pentru ca tu să te bucuri de aceleași rezultate excelente de fiecare dată. Însă nu ne crede pe cuvânt. Convinge-te singur!

 

Cum comanzi?

Poți selecta toate opțiunile necesare pentru produsul dorit direct din magazinul nostru online. Sub fiecare produs poți alege dimensiunea pânzei, dacă vrei o pânză cu sau fără cadru de lemn, timpul de livrare și dimensiunea fotografiei.

 

Vrei să comanzi un goblen cu diamante cu poza ta? În cazul acesta, după ce ai plasat comanda, este nevoie să ne trimiți fotografia după care dorești să îți fabricăm setul personalizat. Înainte de a fabrica șablonul dorit, trimitem clienților întotdeauna o simulare de design cu fotografia aleasă pentru a fi aprobată, deci nu trebuie să îți faci griji că îți trimitem direct ceva ce nu este pe placul tău. Vei ști întotdeauna de dinainte cum va arăta tabloul cu exactitate.

De îndată ce ți-am expediat coletul, îți vom oferi și un cod pentru urmărirea electronică a trimiterii poștale, pentru a ști în orice moment unde se află.

 

Ești gata să te apuci de lucrul la prima ta capodoperă strălucitoare? Sau ești deja expertă în arta goblenului cu diamante și cauți produse de cea mai înaltă calitate? În ambele cazuri, la picteazapoza.ro vei găsi cu siguranță ceea ce cauți!