OPȚIUNI DE TEHNICI CREATIVE - Picturi pe numere

 

CREEAZĂ UN TABLOU IMPRESIONANT CU MÂNA TA

Primești de la noi un set de pensule, culori acrilice și o pânză prevăzută cu șablonul ales, format din câmpuri numerotate. Tu nu trebuie decât să umpli câmpurile numerotate folosind culoarea corespunzătoare. Cu fiecare câmp pictat, tabloul începe să capete contur, iar la final vei avea în fața ochilor o adevărată operă de artă care îi va lăsa pe toți cu gura căscată!

Să-i dăm drumul
CE ESTE PICTURA PE NUMERE?

Crezi că nu ai talent la pictură? Te înșeli amarnic. Tablourile pe numere fac pictatul accesibil pentru toată lumea. Oricine poate crea astfel un tablou frumos cu mâna sa. Care este secretul?

Pictatul nu a fost niciodată mai ușor! Nu trebuie decât să umpli câmpurile numerotate în culoarea corespunzătoare, prevăzută cu același număr pe recipient. Numerele de pe pânză te ghidează ca o hartă pe drumul către un tablou impresionant. La final, pictura ta va arăta ca și cum ar fi fost realizată de un artist cu experiență. Așteaptă-te să fii întrebat(ă) cine a pictat așa un tablou frumos, întrebare la care poți răspunde cu mândrie „Eu l-am pictat!”

Și mai bună decât o carte de colorat
Într-un fel, pictura pe numere amintește de clasicele cărți de colorat, cu diferența că arată mult mai bine și mai realist. La o adică, cine își expune desenele din cărțile de colorat acasă pe perete?
Cadre de lemn
Putem fabrica pânza direct pe un cadru de lemn. Astfel, nu îți mai trebuie decât un cui pe perete pentru a le arăta tuturor creația ta.
Diferite dimensiuni
Îți oferim dimensiuni variate, de la tablouri micuțe de 20 x 30 cm, până la pânze gigant de 80 x 120 cm.

DE CE AI NEVOIE

1. O fotografie, care poate fi proprie sau aleasă din selecția noastră de motive.
2. Culori acrilice și pensule, pe care le primești incluse în setul de la noi.
3. Răbdare. Pictatul a sute de câmpuri micuțe necesită timp și migală, dar rezultatul merită cu vârf și îndesat!
4. Un spațiu de lucru liniștit și curat. Găsește un moment al zilei în care să îți acorzi o clipă de liniște: doar tu și tabloul. Așa te poți bucura din plin de această activitate.
5. Un bol cu apă și o cârpă pentru a spăla și curăța pensulele.